2821
2789
عنوان

اومدم زیارت

247 بازدید | 40 پست

بیاین براتون دعا کنم الهی هر چی تو دلتون هست خدا بهتون بده برام دعا کنین زودتر طلاق بگیرم خسته شدم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برام دعا کن که خدا جواب خواستمو زودتر بده🤍

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

برات صلوات فرستادم گلم ❤️🙏انشاله عاقبت بخیر بشی گلم... منم زهرا هستم گلم دعا کن خدا خیر منو در رسیدن به عشقم قرار بده🥺 و به زودی بهم برسیم و خوشبخت بشیم 😔❤️🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
التماس دعای ویژه خواهر عزیزم انشاالله حاجت دلت با صلاح خدا یکی باشه 

ممنون عزیزم چشم الهی هر چی از خدا میخواید خدا بهتون بده

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
زیارتت قبول ،ان شالله هر چی از خدا میخوای بهت بده التماس دعا

همچنین

برات صلوات فرستادم گلم ❤️🙏انشاله عاقبت بخیر بشی گلم... منم زهرا هستم گلم دعا کن خدا خیر منو در رسید ...

چشم عزیزم