2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

92 بازدید | 8 پست

بچه ها من ماه پیش ۲۳ ام پریود شدم یک هفته بعد از تموم شدن پریودم یعنی ۶ خرداد لکه قهوه ای و صورتی دیدم که ۳ روز طول کشید این میتونه لک لانه گزینی باشه؟؟؟؟

چند روز بعد لک لانه گزینی جواب تست مثبت میشه؟؟؟

یعنی روز 14 سیکل تون لک دیدین؟ 

اگه اره... نه لک لانه گزینی نیست... لک لانه گزینی نزدیک موعد پریود هست... بعضی منابع تا سه روز لک رو نوشتن برای لانه گزینی... اما تجربه اکثرا خانم ها... یک بار و نهایتا دو بار لک دیدن بوده... 

برای شما میتونه مربوط به تخمک گذاری باشه... ولی بازم احتمالش کمه... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم میتونم بپرسم چرا میگی احتمالش کمه؟؟؟ اگه لک تخمک گذاری باشه یعنی من حامله میشم؟؟؟؟

عزیزم اگه مربوط به تخمک گذاری باشه بله احتمال حاملگی توی این سیکل هست... مرتبط اقدام کنید. 

از این جهت گفتم احتمالش کمه چون تعداد کمی از افراد موقع تخمک گذاری لک می بینن... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
مرسی عزیزم میتونم بپرسم چرا میگی احتمالش کمه؟؟؟ اگه لک تخمک گذاری باشه یعنی من حامله میشم؟؟؟؟

عزیزم همین جا اگه سوالی دارین بپرسین... 

فقط اون علامت کنار قلب رو بزنین و ریپلای کنید که متوجه پیام تون بشم... 

عزیزم همین جا اگه سوالی دارین بپرسین...  فقط اون علامت کنار قلب رو بزنین و ریپلای کنید که متوج ...

سلام عزیزم 

من و نامزدم رابطه در حد پیشاب داشتیم با دو ثانیه دخول 

۱۳ روز بعدشم خونریزی شبیه به پریود داشت که خونش خیلی خیلی کمتر بود نسبت به ماه های قبل و دو روز قبل و بعد از خونریزیه لکه بینی داشت ولی خونریزیش ۴ روز بود که پد رو تقریبا کامل خیس میکرد و توشم ۳ بار لخته سفید بود برای اولین بار

ترسیدم لانه گزینی بوده باشه تو روز ۴ ام خونریزیه رفتم بعد از ظهرش بیبی چک زدم منفی بود و بازم ۳ روز بعدش صب تو اولین ادرار بیبی چک زدم بازم منفی بود و از ترس دو روز بعدشم رفتم آزمایش بتای خون دادم و با جواب 0/529 result منفی بود جوابش 

میخواستم بدونم احتمال داره باردار باشم؟ یا اینکه دیر نشون بده خودشو؟ آزمایشا هم ۱۴ و ۱۷ روز بعد از رابطه بیبی چک و ۱۹ روز بعد از رابطه تست بتا دادم

همینطور ی هفته قبل پریودی بوده رابطمون 

سلام عزیزم  من و نامزدم رابطه در حد پیشاب داشتیم با دو ثانیه دخول  ۱۳ روز بعدشم خونریزی ...

نه عزیزم خیالت راحت... 

اما اگه یه روزی میدونستی انتظار بارداری چقدر سخته ارزو میکردی به این راحتی باردار میشدی. لطفا ازدواج کردی جلوگیری نکن... برای خانم های منتظر هم دعا کن عزیزم

نه عزیزم خیالت راحت...  اما اگه یه روزی میدونستی انتظار بارداری چقدر سخته ارزو میکردی به این ر ...

دعا میکنم برای همتون خدا حکمتش تو ذهن ما نمیگنجه و رحمتش خیلی بیشتر از اونه مطمئن باش کسی رو که خالصانه ازش چیزی بخواد دست رد به سینش نمیزنه