abriiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1278 عنوان برداشتن خال 219 بازدید | 13 پست سلام دوستان.من میخام یکی دو تا خال بردارم.روی صورتم.یک سری میگن تابستون بر ندار.کسی تجربه داره...میشه بردارم... یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری 1401/03/20 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farimah18 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 955 بله من برداشتم تابستون هم بود مشکلی نبود 🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀
abriiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1278 بله من برداشتم تابستون هم بود مشکلی نبود مممنونم.راستی بعدش چی زدی که جاش نمونه یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4991 بله من برداشتم تابستون هم بود مشکلی نبود یه سوالی داشتمبعد از بزداشتن خالجاش سفید میشه؟یعنی معلومه اینجا خال بوده برداشتی؟یا جاش هم رنگپوستت میشه؟اخه دوستمبرداشته معلومه اینجا خال بوده تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
farimah18 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 955 یه سوالی داشتم بعد از بزداشتن خال جاش سفید میشه؟یعنی معلومه اینجا خال بوده برداشتی؟ یا جاش هم رنگ ... من روی صورت و گردنمو برداشتم گردنم معلومه اما صورتم اصلاااااا اما زینک اکسید بزنیم اونم میره کاملا مثل پوست خودمون میشهبرای من گردنم هم داره محو محو میشه 🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11680 من روی صورت و گردنمو برداشتم گردنم معلومه اما صورتم اصلاااااا اما زینک اکسید بزنیم اون ... با لیزر برداشتید؟ من ۳ تا ریز زیر چشمم دارم ولی میترسم خطرناک باشه افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
farimah18 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 955 مممنونم.راستی بعدش چی زدی که جاش نمونه دوتا پماد داد اسم اولی رو یادم نمیاد رنگش شفاف بود برای تمیز کردن روش بود اسم دومی زینک اکساید هستش 🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀
farimah18 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 955 با لیزر برداشتید؟ من ۳ تا ریز زیر چشمم دارم ولی میترسم خطرناک باشه بله لیزر نه بابا متخصص کارش اینه به پزشکتون اعتماد کنید این همه درس خونده🤭 🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11680 بله لیزر نه بابا متخصص کارش اینه به پزشکتون اعتماد کنید این همه درس خونده🤭 زیر چشم گفتم شاید خطرناک باشه 😅مرسی 🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
farimah18 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 955 زیر چشم گفتم شاید خطرناک باشه 😅 مرسی 🌹 ن نیست نگران نباشید مردم خال توی چشمشونو هم در میارن فقط پیش یه متخصص خوب برید🌸 🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11680 ن نیست نگران نباشید مردم خال توی چشمشونو هم در میارن فقط پیش یه متخصص خوب برید🌸 حتما .ممنون از راهنماییتون 🌹 گفتی لایک نکن سریع حذفش کردم 😂 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
farimah18 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 955 حتما .ممنون از راهنماییتون 🌹 گفتی لایک نکن سریع حذفش کردم 😂 لطف کردی🤭😂♥️🍃 🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11680 لطف کردی🤭😂♥️🍃 😂❤️❤️ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
hhhe عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 264 سلام اگه تهرانی می تونی به این دکترا این مقاله مراجعه کنی عزیزم، درباره برداشتن خال هم اطلاعات خوبی داره داخل مقاله بهترین مرکز برداشتن خال در تهران در سال {1401} ❤️ مشاوره رایگان (jaraheto.com)