2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

238 بازدید | 20 پست

راستش من از خیلی وقت پیش تقریبا میشه گفت از بچگی تو خوابم یه پسره هست که نمیشناسمش

اما تا الان یه خواب دیدم که دارم با دوستم میرم خونه که همین پسره میاد جلوم و بهم میگه که بالاخره پیدات کردم منم نمیشناسمش و بهش میگه شما؟ اونم شروع میکنه به حرف زدن و میگه کیه اما متاسفانه من اصلا اون قسمت از خوابم رو که میگه کیه رو نشنیدم چی میگه این خوابه رو تا الان سه بار دیدم😐

به غیر از این دوباره خیلی خواب میدیدم که این پسره تو خوابمه و تو خواب خیلی کم‌کم میکنه 

خلاصه دو سالی بود که تو خوابم ندیده بودمش تا اینکه چند وقت پیشا دوباره همچین خوابی دیدم و اما ایندفعه این پسره رو می‌شناختم اونم عشقم بود 😶😐

بنظرتون تعبیر این خوابا چیه؟

خیلی دلم میخواد بدونم این پسره واقعا کیه و چرا دنبال من میگشته😂

زیادی به ازدواج فکر نمیکنی؟؟؟چون زیادی فکر کردن به چیزی شب ذهنت انالیز اتفاقات روز رو میکنه و باعث میشه تو خوابت میاد یا زیاد رمان بخونی.نمیدونم چیزی که مدام تو ذهنت بحث ازدواج رسوخ کنه

زیادی به ازدواج فکر نمیکنی؟؟؟چون زیادی فکر کردن به چیزی شب ذهنت انالیز اتفاقات روز رو میکنه و باعث م ...

نه اصلا فکر نمی‌کنم 

میگم که تقریبا از بچگی یعنی از ۱۱ ۱۲ سالگی این پسره تو خوابم بوده اصلا نمیدونم این پسره کیه که بخوام بهش فکر کنم تو خواب ببینمش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه چیزای دیگه تو خوابت پر رنگه.تاریکه روزه شب چه چیزای دیگه تو خوابته لباس خودت چه رنگه اون چی .تو ک ...

روزه بعد تو خیابون دارم با دوستم میرم ساختمونا رو همه چی هم قشنگ واضحه و قیافه پسره هم قشنگه یادمه حالا لباسی که خودم پوشیده بودم رو یادم نیست 

چه چیزای دیگه تو خوابت پر رنگه.تاریکه روزه شب چه چیزای دیگه تو خوابته لباس خودت چه رنگه اون چی .تو ک ...

تعبیر خواب بلدی ؟ من پریشب خواب میدیدم حامله ام بچه امم پسره 

اگر خوابهای صادقه میبینی تعبیر میشه آگه نه یا در ضمیر ناخودآگاه آدمه یا این شخص یه وجه از شخصیت خودت ...

من معمولا وقتی تو خواب یه شخصی رو میبینم که نمیشناسم چند وقت بعد اونو تو واقعیت میبینم اما اینو تاحالا بعد از این همه سال ندیدم 

روزه بعد تو خیابون دارم با دوستم میرم ساختمونا رو همه چی هم قشنگ واضحه و قیافه پسره هم قشنگه یادمه ح ...

ببین اگه پسره تو خواب باعث ارامش خاطرت میشه خوبه ولی اگه حال و هوا بد باشه حالت بدی داشته باشی خوب نیست ولی اینجور برمیاد که خوبه به نظرم یک اتفاق خوبی برات توسط شخصی میوفته

ببین اگه پسره تو خواب باعث ارامش خاطرت میشه خوبه ولی اگه حال و هوا بد باشه حالت بدی داشته باشی خوب ن ...

آره وقتی میبینمش آرامش داره😅

حالا من میگم ممکنه که عشقم باشه که باهاش آشنا شدم آخه یه بارم خواب دیدم این پسره عشقمه 🤔