2789
عنوان

امتحااان

93 بازدید | 9 پست

فردا امتحان شیمی دارم ۳ فصله ۱۲۰ صفحه یازدهمم

میخوام شروع کنم بخونم تا شب تموم میشه دیگه ؟

همم دعا کنید خوب بدم آخرین امتحان سختمه 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

آره شروع کن میتونی 

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

آرعه تموم میشه 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره میشه فصل ۱ و ۲ که خیلی آسونه مخصوصا فصل دو که هم حجمش کمتره و هم بیشتر خوندنیه 

میمونه فصل ۳ که غلظت هاست و اون مطالب گشتاور دوقطبی و اینا که یکم مفهومیه ولی خیلی آسونه

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

اره میشه فصل ۱ و ۲ که خیلی آسونه مخصوصا فصل دو که هم حجمش کمتره و هم بیشتر خوندنیه  میمونه فصل ...

من یازدهمم عزیز 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
من یازدهمم عزیز 

وای فکر کردم دهمی😂🤣❤

اشکال نداره میتونی برسونی استرس نداشته باش

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪