2777
2789
عنوان

کنکوریا دست دست

162 بازدید | 12 پست

خوب بیست روز دیگه کنکوره...تا یه ماه پیش روزانه دوازده ساعت درس میخوندم اما نمیدونم چرا دیه این تخریا انرژی ندارم و تمرکز ندارم اصلا... برام دعا کنید بچه ها...خیلی نیاز دارم یه رشته خوب قبول بشم کم سختی نکشیدم واقعا... دعا کنید پزشکی یا پیراپزشکی قبول بشم

خوش به حالت منم دوست دارم دوباره کنکور بدم دانشگاه قبول شدم ولی بعدش مریض شدم نتونستم ادامه بدم ....

اگه کتاب داشتم دوباره میخوندم رشته مترجمی زبان 😳

امیدوارم موفق باشی☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشاا قبول میشی 

دوستم یکم منو راهنمایی کن 

بعد چندین سال می‌خوام کنکور بدم 

البته کم‌و بیش شروع کردم 

به نظرت میتونم؟اکه از تیر سفت و سخت بخونم ؟

توی کتاب تست و اساتید خوب راهنمایی کنی ممنون میشم 

هدفم داروسازی سراسری یا آزاد یا پردیس

ایشاا قبول میشی  دوستم یکم منو راهنمایی کن  بعد چندین سال می‌خوام کنکور بدم  البته ...

چرا که نه...معلومه که میتونی عزیزم...رشته ات چیه؟تو فرصت بسیار زیادی داری خواستی ایدی تلگرام یا روبیکاتو بده من بعد کنکورم بهت میگم چجوری بخون که بهترین رشته ها قبول بشی

ایشاا قبول میشی  دوستم یکم منو راهنمایی کن  بعد چندین سال می‌خوام کنکور بدم  البته ...

اگه از تیرماه شروع کنی حتی پزشکی هم میتونی قبول بشی ولی تلاش زیادی میخواد

چرا که نه...معلومه که میتونی عزیزم...رشته ات چیه؟تو فرصت بسیار زیادی داری خواستی ایدی تلگرام یا روبی ...

چون شاغلم تمام روزا نمیتونم بخونم همینکه چندماه دیگه باید استخدامی رشته ام رو بخونم (لیسانس هوشبری)

فعلا تلگرام یا روبیکا ندارم 

نصب کردم چشم بهتون میدم 

یه برنامه روزانه ،ماهانه و فصلی برا خودت بزار .روزانه که تکلیفش مشخصه ماهانه مثلاً میگی این ماه این فصلا رو باید بخونم ،یه مبحثو که بادقت میخونی بعد تست آموزشی میزنی یعنی زمان نمی‌گیری و دونه دونه تحلیل میکنی سعالای غلط و اشتباه و نکته دار و مشخص میکنی یه سوالاتیو هم به عنوان تیپ یعنی سوالی که از نظرات کامله و بیشتر نکته ها رو توش داره رو علامت میزنی که بعداً اونا روهی مرور کنی ،بعد مطابق برنامت چند هفته بد تست دوره ای برای مرور اون فصل می‌زاری ،وقتی کم کم تسلطت رفت بالا حالا میای تست زمان‌دار میزنی یعنی مثلا۲۰ تست تو ۲۰ دقیقه...سعی کن بهترین منابع رو انتخاب کنی ،اگه هم رو یه منبع مسلط شدی میتونی یه کتاب سطح بالاتر بگیری