2821
2789
😂😂😂😂😂😂😂چ باحال گفتی بچه مثبته عشقم دانشجو قضاوته از پشیونی پایین تر نمیاد

واااااو

برم جهنم چاییمو کناره شیطون جون بنوشم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی یه آدم این قدر لوس و ننر و یه چت این قدر احمقانه شخصیه و قابلیت انتشار نداره ...

عزیزم اول اینکه ما سه ساله باهم دوستیم خانواده هامون در جریانن و عشق زود گذر نی که بهش بگی لوس 

دوم اینکه یه تاپیک دیدم دخترا همه ترسیده بودن میگفتن دیگ عشق وجود نداره علاقه نیست و شوهر بده و.... 

حتما باید دعوامو میذاشتم😐

خب ک چی حالا عزیزم:/

گاهی ادم به نظرم تو تاپیکاش جای گله کردن باید حال خوش رو نکه داره تا اگ روزیم با همسرش پارتنرش یاااا.... دعواش شد بیاد اینجا یاده بقیه بدیاش نیوفته یاد خوبیش بیوفته که در حقش کرده 

بحث سر حس و حال خوبس 

عزیزم اول اینکه ما سه ساله باهم دوستیم خانواده هامون در جریانن و عشق زود گذر نی که بهش بگی لوس ...

من که فقط در شما نیاز به دیده شدن میبینم ، یه حس مسخره ای که میخوای نشون بدی آره منم دوست پسر دارم یا چه میدونم شوهر دارم یا هر چیزی ... این حس ارضا نشده ی شما خیلی خطرناکه خیلی ..!

من که فقط در شما نیاز به دیده شدن میبینم ، یه حس مسخره ای که میخوای نشون بدی آره منم دوست پسر دارم ی ...

چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید!

اگ میخواستم دیده شم ساعت ۵ صبح تاپیک نمیزدم ساعت ۱۲ شب میزدم ملت بیدار باشن دوس داشتم خاطره خوبش بمونه برا بعد کنکورم شمام منفی بافی رو بذار کنار خطرناکه واست

گاهی ادم به نظرم تو تاپیکاش جای گله کردن باید حال خوش رو نکه داره تا اگ روزیم با همسرش پارتنرش یاااا ...

اوهوم طرز فکر تو دوس:)

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی روبه دیگری دادن😅💔🥀
چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید! اگ میخواستم دیده شم ساعت ۵ صبح تاپیک نمیزدم ساعت ۱۲ شب میزدم م ...

جور دیگر باید دید 😐😂اگه میدونستم یه دختر بچه ای که حوصله ت سر رفته سر صبحی و بیکاری اصلا دهن به دهنت نمیذاشتم ، الان که فهمیدم بحث کردن رو جایز نمی‌بینم بزرگ میشی ، خوب میشی 📿🦴🍼

جور دیگر باید دید 😐😂اگه میدونستم یه دختر بچه ای که حوصله ت سر رفته سر صبحی و بیکاری اصلا دهن به ده ...

تو سر بحثو وا کردی فازت چیه بزرگوار بزرگی به عقله ن به سال که تو نداریش عقده ی خانوم دهنمو وا کردی تووووو

مجبورت نکردن بیای اینجا فعلا علاف تویی که معلوم نی سن خره پیرو داری میای اینجا علاف میگردی گمشو نبینمت 

2790
2823
2791
2779
2792