2777
2789
عنوان

کنکورلعنتی

190 بازدید | 15 پست

من ۱ ازمون مهم دارم اگراین چندروزباقی موندرو بخونم نتیجه میدهتاالان یکم خوندم اماسست شدم فقط خوابم میادمیخوابم روزایی که بایدسفتوسخت بخونموشل کردم دارم ایندمونابودمیکنم تروخدایه راهی بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها چیزی که میشه گفت اینه که، الان که نمیشه درس ۳ سالو تو چند روز جمع کنی ولی میتونی با خانوادت حرف ...

سال بعد کنکور داستانش فرق میکنه، معدل تاثیر قطعی داره، اولین باره اجراش میکنن🥲

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
تنها چیزی که میشه گفت اینه که، الان که نمیشه درس ۳ سالو تو چند روز جمع کنی ولی میتونی با خانوادت حرف ...

چرا نا امیدش می‌کنی 

یکی توی هفده روز بعد از سه سال دوری از درس پزشکی رسوند 

اسی بخون فقط جمع بندی کن تو میتونی دختر

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
چرا نا امیدش می‌کنی  یکی توی هفده روز بعد از سه سال دوری از درس پزشکی رسوند  اسی بخون فق ...

واقعا تو یه هفته میتونی ۳ تا کتاب زیست و جزوه رو بخونی؟

واقعیت تلخه چه ربطی داره؟ من خودم هفته بعد آزمون دارم از همین الان دارم تستای جمع بندی و میزنم، تازه تستای زماندار و ... به کنار

واقعا تو یه هفته میتونی ۳ تا کتاب زیست و جزوه رو بخونی؟ واقعیت تلخه چه ربطی داره؟ من خودم هفته بعد ...

بله بنظرم میشه 

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗