2777
2789
عنوان

دختری با قد۱۶۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 90 پست
دقیق نمیدونم فک کنم حدود ۵۰۰ ۶۰۰ خواهش

ازکجاخریدی

حتی دیجی کالاهم.موجودنیس

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب  شکست چیه  مگه ده سال متاهل بودی بهم خورده  یک خواستگار هست دیگه  بجا ...

حالا کسی ۱۰ سال زندگی کنه طلاق بگیره، شکست خورده؟ مثلا نجات پیدا کردن از شر یه آدم ظالم، شکست هست؟ ماشالله بهتون با این طرز فکرتون...

توکل به خدا♥️

ان شاءالله خواستگارت بیاد همدیگرو بپسندین 

ببین مردم عقلشون به چشمشونه قدت که خیلی عالیه ارزویه هر دختریه فقط باید رو وزنت کار کنی تا هم اندامت عالی شه هم لاغر بشی سنتم کم نشون بده من خودم ۳۵ سالمه ولی چون لاغرم اصلا سنم بهم نمیخوره ،تحصیلات و شغلتم که عالیه فقط رو وزنت کار کن و رو اعتماد به نفست 

من دیدم کسی که یه هزارم از محاسن تو رو ندارن ولی چنان خودشونو بالا میگیرن انگار رییس جمهورن

حالا کسی ۱۰ سال زندگی کنه طلاق بگیره، شکست خورده؟ مثلا نجات پیدا کردن از شر یه آدم ظالم، شکست هست؟ م ...

نه عزیزم کاملا درست میگید اون آدم که بلد باشه و قوی باشه خودش رو از سختی بیرون بکشه صدهابار آفرین داره

سوتفاهم پیش اومد دوست عزیز 

عرضم این بود که، در برابر سختی ای که یک نفر بعد از سالها تلاش در مورد زندگی مشترک موفق نبوده، مسأله ای که استارتر گفتن اصلا قابل مقایسه نیست و حتی ارزش ناراحتی نداره 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ان شاءالله خواستگارت بیاد همدیگرو بپسندین  ببین مردم عقلشون به چشمشونه قدت که خیلی عالیه ارزوی ...

دارم رژیم میگیرم

استخوان بتدیم درشته 

نمیدونم کلافه ام

انگاراز دنیادست کشبدم

هیچ کدپم ازایناکگفتی بهم کمک نمیکنه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
نه عزیزم کاملا درست میگید اون آدم که بلد باشه و قوی باشه خودش رو از سختی بیرون بکشه صدهابار آفرین دا ...

خب تو جای من نبودی وگرنه انقد راحت نمیگفتی

صورت مساله واضحه ولی خیلی کلی هست

باید تو شرایط باشی تا درک کنی

فاطمه کجایی نیستی. 

عزیزم هستم

هنوز نیومدن

دعاکن

چرا پس. خبری نیست.  تو رو خدا ک زبونم لال اوه نشد خودتا نبازیا  رژیمت در چ حاله

دو.روزه شکوندم

ولی تمروز مصمم تراز قبل شروع میکنم

این کرم قیمتش یه مقدار بالاست ولی برا پوستت رو یه چند درجه روشن تر میکنه و صاف تر. فکر کنم فرانسویه‌ ...

عزیز برا لک صورت خوبه ؟ شما نتیجه گرفتید ؟

ببخشید برا منافذ پوست هم میدونید ؟