2777
2789
عنوان

دختری با قد۱۶۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 90 پست
عزیزم چرا خودتو اذیت می کنی  سرحوصله وزنتو بیار پایین  بعدشم طرف اگه عاشق باشه شما 160 ک ...

عزیزممم

خب من چ کنم

میان وپشت یرشون رو.نگاه نمیکنن

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرفتین مارو؟؟ یا بچه سال هستین؟؟ یعتی خودتون نمیدونید چیا باعث میشه وصلتی سر بگیره؟؟

خب ظاهرفرد درابتدا

من چاقم اون طریف

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
دیگ طاقت شکست ندارم ینی ابروم میره

عجب 

شکست چیه 

مگه ده سال متاهل بودی بهم خورده 

یک خواستگار هست دیگه 

بجای اینکه توجهت رو بگذاری روی اینکه طرف مناسب هست یا نه و اینکه اصلا به دردت میخوره یا نه و اون نگران باشه ،،، شما نگران خودتی ؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

این کرم قیمتش یه مقدار بالاست ولی برا پوستت رو یه چند درجه روشن تر میکنه و صاف تر. فکر کنم فرانسویه‌. ضرری هم برا پوستت نداره اسیب بیشتری بهش نمیزنه بگیر بزن. برا شستشوی پوستت هم از محلول شستشوی کامان استفاده کن و کرم ابرسان کلاژن کامان هم بگیر بزن. اینا رو همیشه بصورت روتین استفاده کن. چیز خلصی نیست که مضر باشه و فلان.

ضدافتاب هم اگه ضدافتابت خوب نیس الارو بگیر بعد چند روز استفاده رو پوستت میشینه.

من خودم چهار سال و اندی بود به پوستم نرسیده بودم حتی ضدآفتاب هم نخریده بودم بخاطر بارداری و بچه داری. پوستم داغون شده بود دکتر بهم اون کرم ducary  رو داد یعنی به دکتر گفتم نمیخام لایه بردار و فلان بزنم که بعد استفاده نکردن دوباره پوستم داغون تر از قبل بشه دکتر گفت نه اینایی کع بهت میدم میاونی به صورت روتین برا پوستت استفاده کنی و کم کم پوستت صاف و شاداب بشه. الان بعد گذشت دو هفته خیلی راضیم لکه های پوستیم کم شده پوستم شاداب و سرزنده شده. فقط قبل زدن ضدافتاب هم میتونی اول زیرش از همون ابرسان کلاژن کامان استفاده کنی.

سلام خوبی فاطمه چی شد اومدن؟ 

سلام عزیزم نه هنوز

توروخدا واسم دعاکنیپ

ضدافتاب هم اگه ضدافتابت خوب نیس الارو بگیر بعد چند روز استفاده رو پوستت میشینه. من خودم چهار سال و ...

ممنون از توضیحت

چنده قیمتش

تازه روتین پوستی خریدم