2777
2789
عنوان

حالم بده

105 بازدید | 9 پست

بعضی وقتا یه حسی مثله حسه مرگ میاد سراغ آدم

نمیدونم برای چیه

فقط قلبم درد میگیره خیلی زیاد 

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

درکت میکنم ولی تا وقتی غمو از خودت دور نکنی ازت دور نمیشه و بیشتر توش فرو میری سعی کن غماتو فراموش کنی این حسو دور کنی سعی کن سعی کنی حالتو خوب کنی بعد یک مدت حال خوب خودش کم کم میاد طرفت

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم ولی تا وقتی غمو از خودت دور نکنی ازت دور نمیشه و بیشتر توش فرو میری سعی کن غماتو فراموش ک ...

اخه خیلی وحشتناکن؟

میدونی این غم و غصه نیست

عینه مرگ و من عینه یه عزادارم 

عزاداره عزیزترین کسم

فقط مرگ میخام

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
اخه خیلی وحشتناکن؟ میدونی این غم و غصه نیست عینه مرگ و من عینه یه عزادارم  عزاداره عزیزترین ...

اینطوری نگو مرگ طرفت نمیاد ولی بارای  منفی طرفت میاد میدونم منم چند ماه قبل همینطوری بودم تا وقتی خودت نخوای هیچی درست نمیشه سعی کن این حسو دور کنی درکت میکنم خیلی ام درکت میکنم چون مثل تو بودم ولی دنیا ارزش غصه خوردن نداره به چیزای مثبت زندگیت فکر کن یک لحظه فکر کن که چقد چیزای خوب داری میخوای تا کی غصه بخوری که چی بشه غصه خوردن فقط عمرتو وقتتو به باد میده 

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️
اینطوری نگو مرگ طرفت نمیاد ولی بارای  منفی طرفت میاد میدونم منم چند ماه قبل همینطوری بودم تا وق ...

دنیا ارزشش و نداره

عزیزه من که ارزشش و داره

کسی که داره جلوم جون میده ارزشش و داره

مگه کسی از نزدیکات فوت شده؟

دردش عینه همین اتفاقه 

اگه کسی فوت نشده بزرگش نکن خودت دوست داری غماتو بزرگ کنی خودتو ناراحت کنی

ممنون از راهنماییت:)🤍