2777
2789
عنوان

رابطه

214 بازدید | 16 پست

دوستان من تا حالا با کسی رابطه نداشتم ..و دوست نشدم ولی عاشق شدم و همیشه عاشق ادم های بالاتر از من هستن..مثلا پولداری و موقعیت اجتماعی بالا...اونم یه جوری غیر منطقی به نظر میرسه حالا اگه براتون توصیح بدم(فعلا که حوصله ندارم)

و اینکه ۲۰ سالمه به نظرتون عادیه و چه زمانی برا وارد رابطه شدن خوبه ... من الان دنبال رشد خودم هستم

خیلیم عالیع 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

رابطه یا عشق؟!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه یا عشق؟!

کلا با یکی وارد رابطه بشی از یکی خوشت بیاد بری سمتش..من حقیقتش اگه از یکی خوشم بیاد حاضرم خودم تلاش کنم بهش برسم و ریسک کنم..ولی فعلا حسشو ندارم

کلا با یکی وارد رابطه بشی از یکی خوشت بیاد بری سمتش..من حقیقتش اگه از یکی خوشم بیاد حاضرم خودم تلاش ...

شاید چون تا الان کسی نبوده که عاشقش بشی 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
عاشق سطح بالاهاک میشیدی اونام عاشقت میشدن؟

نه متاسفانه ببین تو تاپیکام (عشق و علاقه) توضیح دادم اونجا ..اگه دوس داری بخون ولی طولانیه..ممنون میشم نظرتون رو بگید...من ادم سطح پایین هستم ولی بازم ادم بلند پروازیم

شاید چون تا الان کسی نبوده که عاشقش بشی 

از نظرخوش اومدن اره اتفاق افتاده ولی امکانش نیس اکه بخوای تاپیک عشق وعلاقه رو بخونی اونجا توصیح دادم ولی یکم طولانیه..ممنون میشم نطرتون رو بگیدد.تا حالا ادم خاصی وارد زندگیم نشد یا نظرمو جلب نکرد

از نظرخوش اومدن اره اتفاق افتاده ولی امکانش نیس اکه بخوای تاپیک عشق وعلاقه رو بخونی اونجا توصیح دادم ...

منم در حد کراش نوجوونی بوده 

عاشق کسی نشدم تا حالا 

باید بذاری تا موقعیتش پیش بیاد 

طبیعیه؟

آره بستگی داره چقدر تو اجتماع باشیم و.. 

فعلن ک همش درس بوده