2777
2789
عنوان

بلاکم کرد😅

1241 بازدید | 33 پست

بچه ها من اصلا رلمو دوس نداشتم خیلی سرد باهاش رفتار میکردم بارهاوبارهاخواستم جدا شم اصرار کرد موندم تاحالا دوبار قهر طولانی داشتیم خودش اومد پیشقدم شدو گفت دلم برات تنگ شده امشب فهمیدم از واتساپ بلاکم کرد اصلا ناراحت نیستم اصلااا چون هیچ حسی بهش نداشتم فقط حرصم گرفت چیکار کنم؟ 

فک کرده کیع واقعا دوس دارم ب*ر*ی*ن*م 

بهش 😂😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ولی خیلی خودتو دست بالا گرفتی

بنده خدا کار درست رو کرد از یه جا به بعد آدم دیگه رد میده 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بهتر یه یه ورت😂 

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

چقد ساده

من خیلی وابستم ولی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یعنی ی پسر کم پیش میاد بلاک کنع 

بلاک کرده یعنی خیلی اوضاع خیطععع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز