2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی خودمو لوس کردم ؟😂😂

572 بازدید | 22 پست

خیلی لوس حرف زدم بنظرتون ؟

استوری گذاشتم تو استوری نوشته شده که حست بهم چیه و چندین گزینه داره با شکلک 

بعد ی بنده خدایی ک بیشتر مخاطب هدفم بود که جواب بده البته جوابشو می‌دونم ولی دوست داشتم بازم بگه ، ریپلای کنه ، استوریمو دید ولی ریپلای نزد 

استوری تو واتساپ منظورم هست همون وضعیت رو میگم 

بعد منم یکی از وضعیت هاشو ریپلای کردم زیرش نوشتم استوریمو دیدی جواب ندادی بعد نوشتم قهرم چند تا شکلک هم گذاشتم اولش شکلک ناراحتی آخرش شکلک خنده البته خنده شدید نه خنده معمولی  ..

نمی‌دونم واکنشش چیه هنوز سین نزده😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایااا😐

جواب استوریتونم نمیدن میرید پیگیر میشید چرا جواب ندادی ؟

نکن /:

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نباید میگفتی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من در مقابل این شخص هیچ غروری ندارم عزیز خیلی راحتیم باااااهم

خب دیگه چرا نظرمون و خواستی عه  

به راحتی ادامه بدید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰