2789

زنگ میزنی،که بیا فلان جا تا درمورد مشکلمون صحبت کنیم و حل بشه 

همین 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه اون مقصرع

اگر میخواید تو زندگی مشترک دنبال مقصر بگردیذ،هیچی به درد نمیخوره 

ذر تمام بحث ها،دو نفر مقصر هستن 

زنگ زدن و حرف زدن به معنی این نیست که چه کسی مقصر هست 

به معنی اینه انقدر برای رابطتتون ارزش قائل هستید که میخواید حل بشه 

به نامزدتون هم همینو توضیح بدید که با حرف همه چیز رو حل کنیم 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
اگر میخواید تو زندگی مشترک دنبال مقصر بگردیذ،هیچی به درد نمیخوره  ذر تمام بحث ها،دو نفر مقصر ه ...

انقد از دستش عصبی هستم که دلم نمیخواد قیافشو ببینم ولی خب میترسم از اینکه چرا پیش قدم نمیشه

انقد از دستش عصبی هستم که دلم نمیخواد قیافشو ببینم ولی خب میترسم از اینکه چرا پیش قدم نمیشه

پس اول اروم شو 

من یه کلاسی تو ایتا میشناسم که یاد داده چیکار کنین که مرد بیشتر عاشقتون بشه. و دست از خیلی رفتارهای اشتباه برداره. هزینش هم فقط ۲۰۰ هزارتومنه اما کلی مطالب عالی میذاره. هزینش بیش از ایناس اما بخاطر اینکه همه بتونن شرکت کنن ۲۰۰ هست. گفتن این ۲۰۰ هم واسه اینه که خانومایی که شرکت میکنن ارزش قائل باشن واسه کلاسی که شرکت کردن. و اهمیت بدن. کلاس همسرداری هست. فوق العادست خودم که شرکت کردم چندتا دوستامم تشویق کردم شرکت کردم یکیشون چندوقت پیش میگفت خیلی دعات میکنم که این کلاسو بهم معرفی کردی. ببین این پیام منو کپی کن و تو ایتا بفرس واسه یکی . بعد اون آیدی ثبت نام را بزن روش و بهش پیام بده بنویس دوره همسرداری بانوان برات شماره کارت میفرسته و به محض واریز لینک کلاسو میفرسته که نباید واسه کسی بفرستی چون مخصوص تو هست. اگر از نظر هزینه اوکی هستی که نقد پرداخت کن اگر برات مشکله میتونی مثلا تو دو قسط یک ماهه پرداختش کنی. البته بپرس ببین قبول میکنن یا نه. من خودم چندماه پیش قسطی شرکت کردم

دوره همسرداری مومنانه مخصوص همه بانوان کشور با بیش از 28 هزار دانشجو

ادمین ثبت نام:
@admin_hamsardari

🌺 کانال رایگان تجربه های این کلاس: 👇🏼👇🏼👇🏼💥
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaechttps://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

💕🌹🟢💕🌹