2777
2789
عنوان

حس پوچی بم دس داد:///

453 بازدید | 35 پست

نوشته بود فرزندان خودرا جوری بزرگ کنید‌که تا ۱۸سالگی اینارو بلد باشن

حداقل یک نوع ساز

یک زبان خارجی

و یک رشته ورزشی

هیحده ساله نیستما ولی هیچکدوم بلد نستم:/

زبان که همون انگلیسی رو یکی دوسالی هس میرم

ساز که هیچ

ورزشم دو سن تا رشته رو رفتم نشد زیاد ادامه بدم هققق🤧

عوض درسم خ خوبه😂

یه همکلاسی دارم تو دوره تحصیلی هم سه تا ساز و دوتا زبانو دنبال میکنه بخاطر همین اصلا فرصت نداره برا امتحانا چیزی بخونه 

بد نیستا خوبم هس

من چه‌کنممم🙃دوس ندارم بم بگن هنرت چیه بگم بلدم کتاب بذارم جلوم درس بخونم😂

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توقع مدارس ما متاسفانه همینقدره کلا

کتاب بذارن جلوت خوب بتونی حفظ کنی خوب بیست بگیری خوب شاگرد اول بشی

که اینا نه نون میشه برا کسی نه آب

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك
هنوزم دیر‌نشده اگه شرایطتون مساعده برین یه ساز یادبگیرین اگه نه تو خونه اشپزی و رقص و نقاشی‌و ... ر ...

نقاشی میرفتم که دانشگاه حضوری شد ومعلم نقاشیم برا دانشکاه رفت یه شهر دیگه

رشته ورزشی امتحانا که تموم شد میخوام برم ولی ساز هزینه شو ندارم

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

تو منی یا من تو

عه🤧بی بغلوم  هققق

عه🤧بی بغلوم   هققق

ناراحت نباش شاید حالا خیلی موفق شدیم بعدا از کجا معلوم

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
نقاشی میرفتم که دانشگاه حضوری شد ومعلم نقاشیم برا دانشکاه رفت یه شهر دیگه رشته ورزشی امتحانا که تمو ...

متوجه ام 

همینا به نظرتون عالی نیست ؟ هم ورزش هم نقاشی هم زبان درستونم که هست 

ایشالا بعدها اگر‌هزینه اش فراهم شد ساز رو هم میرید😀

همه اینایی که گفتی به بهای پا گذاشتن رو خواسته هام حتی نیازهام برای بچم انجام دادم الان فقط توقعش رفته بالا و با  مشکلات اقتصادی الان دیگه نمی تونم راضی که نه حتی قانعش کنم , باعث ناراحتی و کدورت و فاصله شده😞😞😞

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

منم..و هجده سالمه..درسم خوب بوده همیشه ولی الان که رفتم دانشگاه دیگه بنظرم همه چی درس نیست..میتونستم یه ورزش رو ادامه بدم ولی انتخابم اشتباه بود و فقط متنفر شدم از ورزش...موسیقی هم پولش نبود قبلا 😂انشالله از این به بعد ولی خب پیانو دوست دارم که بازم گرونه باید جفت کلیه هامو بفروشم😂😒 زبان هم فقط رو کاغذ بلدم نمیتونم حرف بزنم حتی کلاسم رفتم..خلاصه زندگیم از هر طرف در رفته😒😂

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم
منم حس بی خاصیتی دارم از خودم راضی نیستم هر چند دوتا زبون بلدم  ورزشم شنا بلدم ولی ۱۸ سالم ...

هوم رشته ورزشی منم شنا بلد بودم بخاطر کرونا نشد ادامش بدم

منم حس میکنم زیاد مفید نیستممم

منم..و هجده سالمه..درسم خوب بوده همیشه ولی الان که رفتم دانشگاه دیگه بنظرم همه چی درس نیست..میتونستم ...

منم پیانو خیلی دوس دارم پولش نیس

حتی گیتارم زیر یه تومن نی🤧🤧

همه اینایی که گفتی به بهای پا گذاشتن رو خواسته هام حتی نیازهام برای بچم انجام دادم الان فقط توقعش رف ...

والا همین کلاس شنا هم‌که میخوام برم از سرم زیاده

شهریه ۸۰۰تومن و‌مایو و عینکم ندارم 

یه تومن خرج یه کلاس شنامه

من ذاتا هرکار برام بکنن بازم توقعی از کسی ندارم یه لطفه به نظرم

واقعا بچه ت رو درک نمیکنم اگه یه روز پیداش کنم میگیرم میزنمش😂😂