2789
عنوان

رفع جوش

131 بازدید | 10 پست

سلام علت جوش های روی چونه چیه و چطور میتونم جاش رو از بین ببرم ؟ جدیدا اینجوری شدم البته وکس صورت میذارم 

دقیقا نمیدونم علتش چیه ولی چیکار کنم جای جوش رو از بین ببرم 

جای جوش نمیدونم ولی برا جلوگیری از جوش زدن صابون کوگرد 

و اسپری ضد جوش 

اگه پوستت چربه گوگرد عالیع 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوستم چرب نیست معمولیه ولی جدیدا جوش چونه دارم 

من چربه پوستم صب و شب میزنم ی دونه جوشم ندارم 

ولی کرم بزنم جوش میزنم 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
جای جوش نمیدونم ولی برا جلوگیری از جوش زدن صابون کوگرد  و اسپری ضد جوش  اگه پوستت چربه گ ...

صابون گوگرد زیاد خوب نیست. من این هفته گرفتم برای جوشا مؤثره ولی بوی خیلی بدی داره پوستو بی حال و خشک میکنه. 

بهتره برای جوشا از ژل شستشو قوی مثل ژل شستشو راکوتن و یک ژل ضد جوش مناسب مثل ضد جوش پرودرما استفاده کرد. 

صابون گوگرد زیاد خوب نیست. من این هفته گرفتم برای جوشا مؤثره ولی بوی خیلی بدی داره پوستو بی حال و خش ...

نمیدونم ولی من صب میزنم عصر چربه پوستم 

😑فک کنم زیادی چربع  خیلی وقته استفاده میکنم مشکلی نداشته برام 

شاید برا پوستای معمولی و خشک ضرر داشته باشه و نتیجه عکس بده