2777
2789
عنوان

نشانه ها

197 بازدید | 8 پست

بچه ها به نشونه ها تو زندگیتون اعتقاد دارین؟حالا هر نشونه ای.مثلا یه عده میگن دیدن اعداد جفت نشونس؛شده بخواین کاری انجام بدین یه نشونه خاص ببینین یا یه اتفاق و پیش آمد که بگه اونکارو نکن؟

یا من شنیدم خیلیا تو خواب براشون اتفاق افتاده و خوابارو نشونه میدونن نطرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا ب عطسه اعتقاد دارم هر دفعه اومده صبر نکردم کارم حل نشده یا مشکلی پیش اومده

و اینکه بعضی از اتفاقایی ک قراره بیفته رو بعضی وقتا آدم تو خواب همون شب قبلش میبینه و اتفاق میفتع

( کاربر آقا )

من قبلا خواب صادقه میدیدم الانم گاهی میبینم هر چند خواب حجت نیس ولی بعضیاش پشم ریزون تعبیر میشد.

خدایا بخاطر ازدواج عاشقانه و همسرم ازت ممنونم😍❤️ 💍🙏مجردم امضام واسه قانون جذبه انقد نگین تو که امضات اینه چرا میگی مجردم  
من قبلا خواب صادقه میدیدم الانم گاهی میبینم هر چند خواب حجت نیس ولی بعضیاش پشم ریزون تعبیر میشد.

منم شنیدم خواب حجت نیست ولی با اینکه خیلیاشون تعبیر میشه در تضاده به نظرم خیلی از خواب ها نشونه هستن یا یه هشدار که باید جدی گرفته بشن

منم شنیدم خواب حجت نیست ولی با اینکه خیلیاشون تعبیر میشه در تضاده به نظرم خیلی از خواب ها نشونه هستن ...

دقیقا همینطوره 

من چن وقت پیش خواب دزدی یه وسیله شخصیم و زنگ زدن به پلیس دیدم انقدم ترسیده یودم چن بار از خواب بیدار شدم. 

وقتشم صبح بود حدود ۷ و ۸ فکنم.

خلاصه صبحش بیدار شدم برای خانواده تعریف کردم به شوخی زیاد توجه نکردم بهش و متاسفانه صدقه هم ندادم.

همون روز رفتیم بیرون و دقیقا همون وسیلمو دزد برد و زنگ زدم پلیس

همه خانواده شاخ در اورده بودن از تعجب خوابم هشدار بود که من توجه نکردم...

این مدل خوابا زیاد دیدم ولی خب چون خواب چرتم ادم زیاد میبینه گاهی وقتا نمیشه تشخیص داد واقعا

خدایا بخاطر ازدواج عاشقانه و همسرم ازت ممنونم😍❤️ 💍🙏مجردم امضام واسه قانون جذبه انقد نگین تو که امضات اینه چرا میگی مجردم  
دقیقا همینطوره  من چن وقت پیش خواب دزدی یه وسیله شخصیم و زنگ زدن به پلیس دیدم انقدم ترسیده یود ...

درسته ولی میگن یه راه تشخیص رویای صادقانه واضح بودن زیاد خوابع بسیار شفاف و واضحن اینجور خوابا