2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش بابا بزا بگن سنت سنی نیس ک دیر شده باشه تازه باید راجب ازدواج فک کنی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

اونقدر موفق شو تا حرف بابات واقعی بشه حتی بالا تر از اون میتونی بشی :))) به حرفا توجه نکن حرف زیاده تو این دوران مخصوصا از نزدیک آدمایی که هیچوقت فکرشو نمی‌کردی ولی باید از این حرفا انگیزه بگیری نه ناامید و ناراحت بشی ...

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

اهمیت نده قطعا دکتر و مهندس ها میان خواستگاریت اگه دوستش نداری اصلا بهش فکر نکن

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود 😍❤️ او خواهد امداگه بیو رو خوندین یه صلوات برای تعجیل در فرج آقا امام زمان وشفای همه ی مریضا

بیخیال برات مهم نباشه 

بخاطر یکسری افکار پوسیده و قدیمی خودتو ناراحت نکن هنوز سنی نداری مطمئن باش خواستگار های بهتر از پسرخالت برات میاد

ایشالا خوشبخت بشی ❤🚶‍♀️🌱

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

تو خوبی من پنج سالم بود خرابکاری میکردم مامانم عصبانی میشد می‌گفت ترشیده 🤣🤣🤣🤣🤣 محل نده بیخیال

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792