2777
2789

چرا ما ک عقد کردیم 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما عقدو میگیم نامزدی

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

یه عده ب صیغه موقت میگن نامزدی 

ی عده ب عقد دائم‌میگن نامزدی 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

یه عده ب صیغه موقت میگن نامزدی  ی عده ب عقد دائم‌میگن نامزدی

نه کلا ما قبل اینکه صیغه خونده بشه رو میگیم نامزدی.اون مدت که برای شناخت باهم رفتو آمد میکنن که بفهمن به درد هم میخورن یا نه

خانواده های سنتی نامزدی ندارن یه بارکی عقد میکنن

ولی اکثر خانواده ها یه دوره نامزدی دارن قبل از رفتن تو شناسنامه واسه اشناشدن و شناخت هر دوطرف که میگن نامزدی بعد عقد میکنن حالا یه مراسم عقد و عروسی یکی میکنن یا جدا

خانواده های سنتی نامزدی ندارن یه بارکی عقد میکنن ولی اکثر خانواده ها یه دوره نامزدی دارن قبل از رفت ...

برا ما اصلا سنتی نیس

من با دوس پسرم ازدواج کردم😂

پس نامزدی ما موقع دوستیمون بود😂