2777
2789
عنوان

گودی بغل ران

| مشاهده متن کامل بحث + 7409 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم ی کاری کنم بره ولی راستش گفتم اول باردار بشم اگر با بارداری بازم نرفت بعد منم تا حالا ...

بارداری اصلا ربطی بهش نداره عزیزم اگه میخای فیلر بزنی قبل بارداریت بزن چون بعدش دیگه فرصت نمیکنی

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
منم دوست دارم ی کاری کنم بره ولی راستش گفتم اول باردار بشم اگر با بارداری بازم نرفت بعد منم تا حالا ...

نمیره

واسه من فقط یکم پهلو اضافه شد ک اون گودی بیشتر تو چشمم میاد

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
دقیق کنار رون 

نگاه تو این شلواره اصصصن مشخص نبود دقت خیلییییییی زیادی میخواد 💔🥺

ولی عزیزم بیخیال دیگه غصشو نخور منم یه مدت خیلی دپرس بودم بخاطرش الان سعی کردم کنار بیام باهاش و بهترم ،،،،

خیلی مدل و بازیگر و دخترای خارجی و رقاص مثل خودمون دیدم ..... اونا شرایط تزریق دارن و نکردن...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم مثل شمام با یکم پهلو ک اون گودی برام تخت ب نظر میرسه یعنی پر نیست 

من واقعا پهلو ندارم و اون قسمتی که الان به شکل پهلو‌ به نظر میاد درواقع مقدار. طبیعی چربی اون قسمته 🥲 و بخاطر گودی بغل ران که دارم اون شکلی به نظر میاد اگر اون اون گودی هم پر بود اااااصن چیزی به اسم پهلو نبود 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بعضیا اون قسمت کنار باسنشون انقد پر هست که بیرون میزنه کاملا 

افرررررین اره 🥺💔

من واقعا پهلو ندارم و اون قسمتی که الان به شکل پهلو‌ به نظر میاد درواقع مقدار. طبیعی چربی اون قسمته ...

واسه منم پهلوم اصلا پهلو حساب نمیشه چون خیلی کمه اونم با ی شکم زایمان! ولی بخاطر اون گودی ب چشم میاد

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
چند سالته؟

۲۲ و نیم