2777
2789
عنوان

بچه ها کمککککککککک

97 بازدید | 10 پست

یه مدت واتساپ نداشتم چندماهیه

الان باز نصب کردم با پشتبان گیری 

برگشت گروه ها و مخاطبینم 

فق توی گروه ها میزنه به دلیل شرکت کننده نبودن 

در گروه قادر به ارسال پیام نمی باشید 

و همه فایلام هم از دست رفته هیچ کدوم رو نمی تونم دان کنم 

یعنی هیچ راهی واسه برگردوندن اون فایلا نیست ؟؟

خیلی مهم بودن آخه الان کارشون دارم‌😭😭

اگه راهی میدونین لطفا کمکم کنین🥺🌷 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

یعنی هیشکی بلد نبود؟

به اون فایلا نیاز دارم 

اگه میدونین چجوری باید برگردونم کمکم کنین😔

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وقتی واتت حذف کردی پوشش رو هم تو مدیریت فایل حذف کردی؟اگه حذف نکردی اونجا میتونی پیدا کنی

فک نمیکنم حذف کرده باشم 

ولی نمیاد هیچ کدوم🥺

وقتی واتت حذف کردی پوشش رو هم تو مدیریت فایل حذف کردی؟اگه حذف نکردی اونجا میتونی پیدا کنی

وقتی میزنه این رسانه از بین رفته 

از فرستنده دوباره درخواست کنین بفرسته 

یعنی به چه علته؟ خودم پاکیدم حافظه رو 

یا از جانب اوناس؟

احتمال داره اونجا باشه مطمئن نیستم فقط پوشه ی واتساپ رو از برنامه مدیریت فایل از حافظه داخلی پیداش ک ...

ممنون عزیزم💖🙏

[QUOTE=240448352]خواهش میکنم،امیدوارم حذفش نکرده باشی[/QUOT 

بیشترشو حذف کردم یکمش مونده😐🤧

ممنون گلم 🙂🤍