2777
2789
عنوان

دررررررد دل

134 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۸ماهه بچه ام ب دنیا اومدم خودموشوهرمم ب بچه خیلی حساسیم شوهرم درکل خیلی مردخوبیه ولی بعضی اخلاقاش اذیتم میکنه مثلا اینکه ی وقت توخانواده من کسی ندونسته بچه رو بد نگهداره یا مثلا ناخواسته ی جوری شوخی کنه ک‌بچه اذیت بشه حتی یه بارنادیده نمیگیره و حتماهرطوری شده اینو ب من میگه ناگفته نماند اگرکسی توخوانواده خودش کسی درموردبچه اشتباه کنه حتی باهاش برخورد میکنه اما سمت من فقط میاد به خودم میگه مثلا پدرم توگوش بچه ب هوای بازی کردن بابچه داشته صدای بوس درمیاورده ومن اینو ندیدم زوداین مسئله رو به گوش من رسوند ب نظرتون کارش اشتباهه یامن زیادی حساس شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکارخانوما نه کلا هرکسی حتی پدرشم بوه رو بدبغل میکنه زودتذکرمیده که دستش کجه یا پاش کجه

خبلی حساسه یعنی من تو خانوادتون بودم منو میکشت 

انقدر با بچه بازی میکنم محکم فشارش بدم محکم بوسش کنم 😁😁😁😁

خبلی حساسه یعنی من تو خانوادتون بودم منو میکشت  انقدر با بچه بازی میکنم محکم فشارش بدم محکم بو ...

نه نمیکشه ولی زودی به زبون میاد اونم نه بااخم باروی خوش که یچه کوچیکه وزبون نداره وازاین حرفا 

اره بچه داری ب مرد ربطی نداره خیلی آدم اذیت میشه بنظرم بچه باید بخوره زمین تا بزرگ شه نمیشه دونفر ا ...

اونشو نمیدونم که بچه باید بخوره زمین یا نه ولی بچه ی اونم هست و به یه اندازه در قبال تربیت و نگه داریش مسئوله

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم