2777
2789
عنوان

فکت💕+کلیی فکت

302 بازدید | 25 پست

ممکنه که درخت ها دارن ما رو پرورش میدن .. ما تولید اکسیژن و دادن غدا بهمون دارن ما رو اماده میکنند تا اماده کود شدن برای اونها بشیم؛/

· · • • • ✤ •

نام خانوادگی 36% از مردم کره جنوبی یا "کیم" است یا "لی"!

کیم با 22% و لی با 14% رايج ترین نامهای خانوادگی در کره هستند!

· · • • • ✤ • • • 

در سال 1567 ، مردی که بلند ترین ریش دنیا را داشت ، Hans Steininger ، هنگامی که داشت از یک آتش سوزی فرار می‌کرد ، پا روی ریش خود گذاشته و کشته شد!

· · • • • ✤ • • • · 

انفجار آتش فشان کراکاتوا در سال 1883 بلند ترین صدای شناخته شده تا امروز را تولید کرد و تا قبل از نزول تدریجی شدت انفجار ، 7 مرتبه در سرتاسر کره ی زمین طنین انداز شد.

این صدا از 4 هزار مایل دورتر شنیده می‌شد و مردمی که در فاصله ی 100 مایلی آن حضور داشتند شنوایی خود را موقتا از دست دادند!

· · • • • ✤ • • • · ·

بازم هس💕

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

قدیمی ترین قفل کشف شده متعلق به مصریان باستان و قدمت آن به 2000 سال بازمیگردد، ویژگی که این قفل را از بقیه متمایز میکند، چوبی بودن قفل و کلید است ویونانیان باستان نیز استفاده میکردند!

· · • • • ✤ • • • · 

مصریان باستان در خانه های خود تمساح نگهداری میکردن،. به نوعی این موجود نزد آنها مقدس بود كه حتى برای تمساح خود جواهر نیز خریداری میکردند!!

· · • • • ✤ • • • · 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد جالب

فقط اونی که پا کذاشته روریشش🤣

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

غاری در بلیز وجود دارد که میتوانید بقایای جسدِ تقدیس شده قوم مایا را ببینید، اما قبل از آن، باید از میان تاریکی غار و از میان صدها جسدی که قربانی شده بگذرید تا به محدوده مقدس برسید!

· · • • • ✤ • • • · ·

در قاموس دزدان دریای پرچم قرمز همیشه به معنای کشتار همه س سربازان و خدمه در طرف مقابل بدون هیچ رحم و دلسوزی بوده اما پرچم مشکی به معنای جنگ اما زنده نگه داشتن کسانیست که مقاومت نمیکنند و تسلیم میشوند

· · • • • ✤ • • • · 

کارگران در مصر تصادفا سکه های بسیار نادری یافتند، روی این سکه ها موجوداتی عجیب با چشمهای توخالی بزرگ، سر طاس و گونه های لاغر را نشان میدهد که بسیار شبیه توصیفات از بیگانگان فضایی است!

· · • • • ✤ • • • 

🦇بختک:نوعی جن

به شبه سیاه یا عفریته معروف هست..

هنگام خواب برروی قفسه سینه میشینه و بدن را بی حس میکند 

فرد از هرگونه حرکت و صحبت ناتوان میشود ب روایتی فلج میشود

· · • • • ✤ • • • 

سی تی اسکن مجسمه بودای 1000ساله مشخص كرددرون این مجسمه ۱ راهب مومیایی شده واقعی قرار گرفته است.جسدقبل ازقرارگیری داخل مجسمه از درون خالی شده و با کاغذ های نوشته شده چینی پرشده بوده است.

· · • • • ✤ • • • · 

🦇بختک:نوعی جن به شبه سیاه یا عفریته معروف هست.. هنگام خواب برروی قفسه سینه میشینه و بدن را بی حس ...

بهش میگن خواب رم یا فلج خواب

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

گیاهِ جوکر

جالب است بدانید در اسکاتلند گیاه خطرناک به‌نام "آب‌ چکان" Water dropworts وجود داشته که سمی و کشنده است. گزارش شده که قربانیان این گیاه با لبخندی روی صورتشون از دنیا می‌روند. به همین دلیل به گیاه جوکر هم معروف است.

· · • • • ✤ • • • · 

اینا ایا میدانید فکت نیس

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
سی تی اسکن مجسمه بودای 1000ساله مشخص كرددرون این مجسمه ۱ راهب مومیایی شده واقعی قرار گرفته است.جسدقب ...

پناه برگاد