2777
2789
عنوان

شوهرم میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکالی نداره بابا سخت نگیرین هر سه باهم بیارین حالا همزمان هم نمیشه چند ماهی باهم فرق دارین

قدیما هم اینطوری بود ما حدود شش تا دختر عمو پسرعمو و عمه برای یه سالیم انقد کودکی خوبی داشتیم که نگو انقد خوش گذشت کلی بازی میکردیم باهم

اینطوری به بچه هاتونم کلی خوش میگذره

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
چه ربطیداره  بچه ات قرار تو خانه خودتون باشه انهاهم خانه خودشونن  اگه هز الان میخواین بچه ...

دقیقا

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...

خیلی خوبه. 

فامیل ما... سه تا خواهر ها با هم بچه آوردن. 

خیلی خوبه. قد و نیم قد.  فقط چند ماه با هم فاصله دارن. 

خیلی خوبه. 

الان بچه های من اصلا توی فامیل همسنشون کسی نیست. تنها هستن. 

دقیقا..منم همینو میگم..به فکر مادرمم هستم..اخه اون دوتا همزمان باهمن..بعد شوهرمم میگه تا ۵ماه دیگه ن ...

ربطی نداره. سعی کن تو تربیت بچت شاهکار باشی اگه نیخوای تفاوت داشته باشه با بقیه. قیافه هر بچه ایی بعد از یمدت تکراری میشه. 

دقیقا..منم همینو میگم..به فکر مادرمم هستم..اخه اون دوتا همزمان باهمن..بعد شوهرمم میگه تا ۵ماه دیگه ن ...

مگ چن سالشه حالا 5 ماه دیگ 5 سال ک نیس بهش بگو ک مدام مقایسه میکنن بعد ایرانیا ببخشیدا پسر دوستن حالا اگ واس تو دختر شه واس اونا پسر هر چقدممممم بگی شوهرت پسر دوست نیس بازم بت میگه سیاست ب خرج بده 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

هرکسی زندگی خودشو داره ، اونا صبر کنند ببینند شما کی قراره بچه بیاری ، من خودم تو موقعیت شما هستم و ...

میتونستن جلوتر اقدام کنن..اره هرکسی زندگی خودشو دارع ولی من بفکر مادرمم هستم که بیچاره کدوم ورو بگیره

ببین عزیزم کاری ب حرف اینجاییا نداشته باش هما میخوان نشون بدن روشن فکرن و من چیزی ک از فرهنگتون متوجه شدم همونی بود ک گفتم 5 ماه دست نگه دار 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ب نظرم اینکه همزمان باردار بشید هیچ عیبی نداره چون بالاخره متاهلید و زندگی زناشویی هم این چیزارو داره از دوست پسر ک نمیخاید باردار شید ک از حرف مردم میترسید!!اگ شرایطشو دارید بیارید،اما اگ اونا باردارن شما یکم صبرکن تا مادرت برسه بهتون وگرنه نمیتونه همزمان ب سه تا دخترش رسیدگی کنه!!توی این چیزا رقابت وجود داره!من خودم بخاطر خواهرم بچه دوم نیاورذم تا اون ک زودتر عروسی کرده بچه داربشه بعدمن چون میدونستم اگ من بیارم شوهرش و مادرشوهرش اذیتش میکنن،دلم سوخت واسش،بعد ک بچه اورد و من خاستم بیارم ب مشکل برخوردم ولی خواهرم دلش برامن نسوخت و گفت میخام شیرب شیر بیارم؛! حتی اونم ب این فکزنکرد ک مادرشوهر و شوهرمن اذیتم میکنن با حرفاشون!!الان دیگ فهمیدم چقدر فکرم مسخره بود و باید فقط بفکر زندگی و شرایط خودم باشم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
چه تجربه ای

الان بچه های من توی فامیل کسی همسنشون نیست. 

خود بچه ها ناراحت هستند. 

به من میگن چرا ما دختر خاله و دختر عمو و... همسن خودمون نداریم.  یا حتی دو سال بزرگتر یا کوچکتر.... 

یک پسر عمو دارن 28 ساله 

یک دختر عمو دارن یک ساله 

حالا دختر خودم 15 ساله 

واقعا مسخره است...... 

ب نظرم اینکه همزمان باردار بشید هیچ عیبی نداره چون بالاخره متاهلید و زندگی زناشویی هم این چیزارو دار ...

اخه اینا شرایط خونواده منو نمیدونن که..یکی از شوهرای خواهرم خیلی حسوده..کلا خیلی رو بچه هاشون حساسن...بحث و دعوام چندبار شده..منم دوست دارم برم خونه پدرم که اونام اونجا میان..برای همین اصلا نمیخام بااونا باشم