چرا دوتا خواهرات تا وقتی فهمیدن ما بچه میخایم سریع بچه دار شدن من خجالت میکشم که مام اقدام کنیم پسفردا مردم بگن ۳تا باجناق همزمان باهم......و مسخرمون کنن...راستم میگه بنظرم..ما بچه ی اولمونه و اونا دوم..خیلی کفری ام از دستشون..کلی فرصت داشتن بچه بیارن تا فهمیدن ما میخایم بعد ۸سال و ۵سال اقدام کردن..از طرفی هم من هم شوهرم بچه میخایم ۲ساله عروسی کردیم اخه..ادم باید پیش خواهرشم لال شه حرف نزنه کلا
وا چه ربطی داره بهش بگو خیلی هم خوبه بچه هامون باهم بزرگ میشن بعد هم از کجا میدونی تو باردار میشی حالا دوما چه میدونی بچه اونا تا آخر ثمر میرسه سوما خدا باید بخواد چخ ربطی داره بچه بیارید فکر ابنا هم نکنید منو خواهرم باهم آوردیم خیلی هم حال میده یکی میشناسم چهار تا خواهر باهم حامله شدن خیلی میگن خوبه
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
هرکسی زندگی خودشو داره ، اونا صبر کنند ببینند شما کی قراره بچه بیاری ، من خودم تو موقعیت شما هستم و عروسمون و جاریم زودتر از من باردار شدن ، خدا بهشون ببخشه ، ده سال دیگه این مسأله چه اهمیتی داره
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اقدام نکن اصلا چون چهره بچها زبون باز کردنشون راه رفتنشون همه چیزشون باهم مقایسه میشه وقتی اختلاف ندارن و این ک مادرت نمیتونه به سه تا زائو رسیدگی کنه بذار 6 و 7 ماه دیگ
اخه شوهرم زشتش میدونه..اینجا رسمه مرغ سرمیبرن بین دوتا حامله از یه خونواده..چشم زخم اینا
ابن که ماهم همین رسم داریم خوب یه مرغه سر میبری تموم به مادرت اگه زنده هست بگو اینکار رو انجام بدن تو داری از الان حرص جیزی که نیست محوری
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه