2777
2789
عنوان

شوهرم میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 48 پست

وا چه ربطی داره بهش بگو خیلی هم خوبه بچه هامون باهم بزرگ میشن بعد هم از کجا میدونی تو باردار میشی حالا دوما چه میدونی بچه اونا تا آخر ثمر میرسه سوما خدا باید بخواد چخ ربطی داره بچه بیارید فکر ابنا هم نکنید منو خواهرم باهم آوردیم خیلی هم حال میده یکی میشناسم چهار تا خواهر باهم حامله شدن خیلی میگن خوبه

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی زندگی خودشو داره ، اونا صبر کنند ببینند شما کی قراره بچه بیاری ، من خودم تو موقعیت شما هستم و عروسمون و جاریم زودتر از من باردار شدن ، خدا بهشون ببخشه ، ده سال دیگه این مسأله چه اهمیتی داره 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

اقدام نکن اصلا چون چهره بچها زبون باز کردنشون راه رفتنشون همه چیزشون باهم مقایسه میشه وقتی اختلاف ندارن و این ک مادرت نمی‌تونه به سه تا زائو رسیدگی کنه بذار 6 و 7 ماه دیگ

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

مردم چ دغدغه های سطح پایینی دارن!!!! 

چیکار ب اونا داری. بزار خودشونو پاره کنن 

بچه میخوای اقدام کن بخاطر دیگران هم از هدفت دست نکش یکی دوسال دیگه همش فراموش میشه. بچه هرکسی هم ی مزه داره .نترس 

وا چه ربطی داره بهش بگو خیلی هم خوبه بچه هامون باهم بزرگ میشن بعد هم از کجا میدونی تو باردار میشی حا ...

اخه شوهرم زشتش میدونه..اینجا رسمه مرغ سرمیبرن بین دوتا حامله از یه خونواده..چشم زخم اینا

من فقط گفتم ما بچه میخایم دیرشده دیگه

بچه میخواستی اقدام میکردی اعلام کردنت به اونا چ فایده ای داشت.. 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من فقط گفتم ما بچه میخایم دیرشده دیگه

شاید. اونام برنامه برای بچه دار شدن داشتن فقط به شما اطلاع ندادن این مسله ای نیست بیایی جار بزنی تصمیم شخصی وخصوصیه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
این حرفا واسه دوران عهدبوقه

والا تو همون عهد بوق هم ادمای عاقل این حرفا رو نمیزدن !! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اخه شوهرم زشتش میدونه..اینجا رسمه مرغ سرمیبرن بین دوتا حامله از یه خونواده..چشم زخم اینا

ابن که ماهم همین رسم داریم خوب یه مرغه سر میبری تموم به مادرت اگه زنده هست بگو اینکار رو انجام بدن تو داری از الان حرص جیزی که نیست محوری 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
اقدام نکن اصلا چون چهره بچها زبون باز کردنشون راه رفتنشون همه چیزشون باهم مقایسه میشه وقتی اختلاف ند ...

دقیقا..منم همینو میگم..به فکر مادرمم هستم..اخه اون دوتا همزمان باهمن..بعد شوهرمم میگه تا ۵ماه دیگه نمیتونم صبر کنم سنم داره میره بالا