2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

131 بازدید | 10 پست

کسی تعبیر خواب بلده ؟

من دیشب خواب های در هم می‌دیدم 

خواب می‌دیدم من. شوهرم و بقیه فامیل صورتمون مثل انسان نیست  بعد داخل یه دره که مواد مذاب هست میوفتیم 

اگه کسی بلد نیست کامنت بزارید که بتونم پاک کنم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب تعبیرش معلومه دیگه

تعبیرش چی میشه .

بعد دوباره خواب دیدم ما خونه مادربزرگم هستیم از دو طرف خونه مادربزرگم سیل میاد فقط خونه مادربزرگم سالمه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
شبیه چه چیزی بودین. تعبیرش بر اساس همون هست

مثل تنه درخت بود فک کنم یا گِل  ولی بدن انسان بود .

دو نفر جهت قطع مراوده یا معامله یا ارتباطی نزد شما میان ولی به خیر شما هست

میشه مال منم تعبیر کنید 

خواب دیدم یه دیگه پر از آبگوشت یه خانم ازش تو یه لگن بزرگ در آورد برای خودم خودش بعد ما با نون  خورشت گوشت خوردیم پر از تکه های بزرگ گوشت بود وقتی داشت در می آورد من گفتم برای بقیه هم بزار اون گفت خیلی برا همه هست بعد که خوردیم رفتیم جایی که داشتن ست ورزشی می دادن بعد یه فرم بود که باید پر می کردی من فرم و پر کردم وقتی داشتم می رفتم یه آقا یه حرف بد بهم زد ولی یادم نمیاد چی گفت فقط یادمه خیلی نار حت شدم وگریه کردم وبه دوستم می گفت هیچ کس از من خوشش نمی یاد

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
میشه مال منم تعبیر کنید  خواب دیدم یه دیگه پر از آبگوشت یه خانم ازش تو یه لگن بزرگ در آورد برا ...

تعبیر گوشت خوردن یعنی پول و ثروت. إن شاالله بهتون پول  میرسه. نان خوردن هم برکت و پول هست. گریه کردن هم اگر با اشک باشه خوبه تو خواب و خوشحالی میشه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
دو نفر جهت قطع مراوده یا معامله یا ارتباطی نزد شما میان ولی به خیر شما هست

مرسی عزیزم فدات