2777
2789
عنوان

همسایه ندید بدید

411 بازدید | 18 پست

خونم اجاره ایه همکف .کولر تو حیاطه .چندروزه داره آب میده .وقت و هزینش ندارم فعلا درستش کنم .دوماه دیگ موعد تخلیه است همون موقع میخام با صاحبخونه حساب کنم .چون پارسالم یبار درستش کردم کولر رو .باز خراب شده.

حالا ی همسایه ام جای پارک ماشینش اونجاست ماشینش وانت کهنه است.ولی جلوش دومتر خالیه .میگ بخاطر آب کولرت موتورم سوخته ازت شکایت میکنم درحالیک پشت ماشینش سمت دیوار و کولره .موتور ک جلوی ماشینه گفتم نیم متر جلوتر ماشینتو پارک کن .میگ آفتاب میفته کاپوتش.

انگار لامبورگینیه.یا باهاش رئیس جمهور کشورارو جابجا میکنه آفتاب و قطره آب بهش نخوره.

بگین چکارکنم بگم برو شکایت کن اگ اینجوریه کولر گازی طبقه خودش بالای منه آب میده شبها تق تق صداش رو حلبی سقف میاد ولی من هیچی نگفتم این دوسال .منم شکایت میکنم .هم اینک فقط ظهر آفتاب ب کاپوت جلو میرسه اگ جلوتر پارک کنه اونم گاهی ظهر خونه است ماشینش اینجاست مثلا الان نیست تو حیاط .بعد از ساعت دو بعد هم سایه میشه ینی از حدود ۹تا ۲عصر.

بگید هر طور راحتی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما چرا عاقلانه راهنمایی نمیکنید!

اسی من کاری به این حرفا ندارم ولی تو رو خدا آب کولرتو درست کن بی آبیه همه درختا داره خشک میشه گناه داره 

تو بگو هفته دیگه میرم آخه گناه داره آب حدر بره 

ماشینش هرچی هم که باشه خب به هر حال وسیلشه و برای خود ادم مهم و عزیزه ! شما نمیاونی بگی چون وانته پس ارزشی نداره بذارش تو افتاب اما میتونی کولر خودتو تعمیر کنی

خب راه بیاین با هم  همسایه هستید  آب کولر شما چ ربطی ب موتورش داره نمی‌دونم ولی اینکه می ...

تو خیابون آفتاب نمیخوره ؟آب بهش نمیخوره؟میتونه خیلی حساسه ی پارچه بندازه روش .مردم ماشین مدل بالا کنار خیابون پارک میکنن حتی پراید و پژو .عین خیالشون نیس .کی واس وانت میگ آفتاب نخوره.سرمایه هس درست .ولی حرفم حساسیت الکیه ‌انگار شما ی مانتوی پاره سوخته رو اتو کنی بپوشی بعد نشینی رو صندلی بگی چروک نشه یوقت 

خانوما چرا عاقلانه راهنمایی نمیکنید! اسی من کاری به این حرفا ندارم ولی تو رو خدا آب کولرتو درست کن ...

انقد زیاد نمی‌ریزد چکه داره.دیشبم شیرشو بستم الان باز کردم .ولی حرفش بهم برخورده ک موتورم سوخته آخه سر ماشین اونور تهش سمت دیوار منه انقد دروغگو اخه

تو خیابون آفتاب نمیخوره ؟آب بهش نمیخوره؟میتونه خیلی حساسه ی پارچه بندازه روش .مردم ماشین مدل بالا کن ...

اول کامنتم هم نوشتم همسایه اید با هم راه بیاید 

تو پارکینگ خونش آرامش میخواد طرف...تو خیابون که دنبال جا پارک اختصاصی سایه گیر نیست بنده خدا 

شما هم شبا آرامش میخواید 

لجبازی و شکایت فقط اعصابتونو خرد می‌کنه

کاری به ماجرا ندارم ولی خب درست نیست اینجوری بگی راحع به ماشینش.به هر حال سرمایه زندگیشه.حتما که نبا ...

لامبورگینی هم ن اصلا پراید پژو کنار خیابون پارکن حرفم اینک با دروغ ک میگ ریخته رو موتورم ۵م هزینه کردم ولی سر ماشینش اونور تهش سمت دیوارمنه یا کلاسی ک میذاره آفتاب نخوره هرکی جام باشه حرصش میگیره حیاطه دیگ دوسوم سایه است یک‌سوم آفتابه اونم فقط دوسه ساعت سرظهر.افتاب میفته .این تو خیابون ک باربری میکنه لابد چتر آفتابی بالا ماشینش میگیره 

اول کامنتم هم نوشتم همسایه اید با هم راه بیاید  تو پارکینگ خونش آرامش میخواد طرف...تو خیابون ک ...

کولر من مگ چقد فضا گرفته از دیوار بیست سانت فاصله بده ماشینشو حله.ولی لج میکنه چفت دیوار میزاره آب میریزه قسمت پشت ماشینش .حیاط ب ابن بزرگی.اگ جا نبود حق داشت .ولی بهانه آفتاب میاره زور داره واسم .بخصوص اون ساعت اصلا خونه نیست ایشون یا ماشینش

خانوما چرا عاقلانه راهنمایی نمیکنید! اسی من کاری به این حرفا ندارم ولی تو رو خدا آب کولرتو درست کن ...

بی آبی میگی حرفت درسته من بیشتر حرصم از حرف همسایه بود الان شبها و مواقعی ک ازخونه میرم بیرون شیرشو میبندم .