2777
2789
عنوان

از سگ میترسم

1003 بازدید | 14 پست

خانم ۳۲ ساله هستم اطراف خونمون وپارک نزدیک خونمون سگهای ولگرد زیاد شدن گاهی وقتها تنها میرم بیرون از سگ میترسم چون میترسم بهم حمله کنن، میترسم به سگها نزدیک بشم از دندانهای سگها میترسم،من بخاطر سگهای اطراف خونمون بیرون از خونه نمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میترسم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

عزیزم تا کاری به

شون نداشته باشی هیچ کاری ندارن

حتی اگر اشغال گوشت پس مونده غذایی بریزی  سمتشون یا اگ میترسی پرت کنی بوتو میفهمن و ی وقت اتفاقیم بیفته اونجا یا کسی اذیتت کنه ازت محافظت میکنن

در کل سگا شامه ی بسیار قوی دارن

بوی هورمونارو میفهمن

بوی ترسم میفهمن نترس ازشون سگا با وفاترینن

ما اینجا کلی سگ داریم بیچاره اصلا کاری ندارن راه خودشونو میرن بعضی هاشونم دستی شدن بادیگارد میشن من عاشقشونم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

چه جالب منم دقیقا عین خودتم جالب اینکه اطرافیان میگن نترس چیزی نیست اما نمی‌فهمن که این ترس ناخودآگا ...

من حیوونایی که ازشون میترسم انقدر زیادن که اگر خدا بخواد تو اون دنیا منو زجر بده نیازی به اتیش و سرب داغ نیست..همینارو نشونم بدم هزار بار میمیرم و زنده میشم..خصوصا مارمولک...

عزیزم تا کاری به شون نداشته باشی هیچ کاری ندارن حتی اگر اشغال گوشت پس مونده غذایی بریزی  سمتش ...

اتفاقا غذا دادن کمک میکنه زیاد بشن.. تا حالا سگ دنبالت نکرده که اینجوری میگی..من یه بار یه دونه سگه دنبالم کرد جوری دنبالم میدوئید که انگار قراره تیکه پارم کنه.. پارس میکرد.. صاحب هم که نداره.. گاز بگیره کی جوابگو هست ..شماهایی که غذا میدید حاضرید برید خسارت بدید نه ..فقط یه کار میکنید موندگار شن تو محل و اسباب ترس زنها و بچه ها بشن..

سگهای ولگرد محل ما شبها انقدر پارس میکنن دخترم میترسه و دستهاشو میزاره رو گوشش و میگه مامان به هاپو بگو داد نکنه.. از بغلم پایین نمیاد.. پسرم میره دم در هزار بار باید برم بهش سر بزنم که چیزیش نشه..همه که مثل شما شیردل نیستن..یه عده هم مثل ما دارن اذیت میشن ازین شرایط..شهرداری باید اینارو جمع کنه عقیم کنه واکسن بزنه و ببره بیرون شهر جایی که به کسی اسیب نزنن..

اتفاقا غذا دادن کمک میکنه زیاد بشن.. تا حالا سگ دنبالت نکرده که اینجوری میگی..من یه بار یه دونه سگه ...

باشه حالا کتکمون نزن من دیگ غذا نمیدم 

شما میتونی جلوی افریده ی خدارو بگیری؟؟!! ماشالله همه جای خدا نشستن واسه مخلوقاته خدا تصمیم میگیرن 

باشه حالا کتکمون نزن من دیگ غذا نمیدم  شما میتونی جلوی افریده ی خدارو بگیری؟؟!! ماشالله همه جا ...

نه ولی میتونم به شهرداری بگم بگیره عقیمشون کنه بده به این مراکز نگهداری از حیوانات بهشون واکسن و.. بزنن و بفروشن..

ما خودمون ۳تا سگ تو محل کارمون داریم که غذا میدیم رسیدگی میکنیم قلاده دارن به کسی آسیب نمیتونن بزنن و فقط از ملک ما در برابر دزد نگهداری میکنند..حتی یه نگهبان داریم که به سگ علاقه داره توله سگ های ول رو میگیره تمیز میشوره بهشون میرسه میفروشه به سوله دار ها و..

اگر کسی میتونه به این سگهای ولگرد این مدلی کمک کنه.. خوبه.. سگ هم از در به دری راحت میشه تو محیط بسته برای صاحبش خدمت میکنه.. ولی سگ ول رو غذا بدی نگهداری نکنی و کاری کنی اون سگ تو اون محل بشه اسباب آزار دیگران..