2777
2789
عنوان

بیمه شخص ثالث

4275 بازدید | 7 پست

سلام خواهرا 

میخوام ماشینو بیمه شخص ثالث کنم 

بین بیمه ایران 

و

بیمه آسیا موندم 

توی مقایسه ها دیدم نوشته کیفیت پرداخت خسارت بیمه آسیا از ایران بهتره

البته خودم تاحالا همیشه بیمه ایران میکردم ولی دیدم با این مقایسه توی اینترنت بیمه ایران گرونتره نظرتون رو میشه زودتر بگین البته اگه تجربه بیمه آسیا دارین

ممنونم

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
ما اسیا هستیم

تاحالا خسارت گرفتین ؟

بیمه ایران ما یک دو بار رفتیم خسارت بیشتر دادن از اونی که لازم بوده و  وقتی هم مقصر بودیم اصلا معطل نشدیم زود راه انداختنمون

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بیمه اسنپ زدم بیرون چهارصد هزار پاینتر بود بعد اصلاح دادن کد تخ فیف سوزند بیمه بدنه داز بیرون  پنجاه هزار گرونتر  گفتن باید بدی از بیرون افتاد از حرص کنسل کردم هفت روز میگن تحمل کنید چرا پس نمیدن بخدا خیلی حروم لقمه اسنپ پنج روز منتظر پس بدن فقط میگن تو اولیت پس میدیم دقیقا یک هفته گذشته  به برنامه اسنپ هیچ جایی نیست پیگر کارم شن چهارتا پاسخگو گذاشتن تو اولیت شخص میگم بدنه ثالث ایران بیرون بزنید بیرون زدید هوستون باشه واریز وجه قسطی رد نکن نفپقد بگیرن ۵۰ درصد الان اینکار می کنن اینترنتی اسلم نزنید بیمه اصالت بعد ثبت کد یکتا بزن ببیند اقصاطی رد نشده براتون یا اقساط میریزن براتون به هیچ فروشگاه اینترنتی اطمینان نکنید تخفیف چرت بخدا فقط بیرون حواستون باشه پول اقساطی رد نکن چک کنید از سایت بیمه مرکزی  خیلی از دفتر نقد میگیرن اقساطی رد می کنن