2777
2789
مثبتی گلم ..الکی استرس نده بخودت پاشو برد آزمایش بده خیالت راحت بشه..چندمه پری هستی..

اومدم آزمایشگاهم عزیزم 

جوابش ۱۱ آماده میشه

دو روز از موعدم گذشته

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان منم ی سوالی داشتم درمورد بی بی چک..منم الان زدم متاسفانه منفی شد..هجده روز از امپولم میگذره.. ...

بزار بعد پریودت بزن اگ عقب انداختی

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
بزار بعد پریودت بزن اگ عقب انداختی

ینی امیدوار باشم ..اخه میگن چهارده روز بعد امپول صدرصده بی بی..میخاستم امروز برم باشگاه نرم ینی ومنتظر باشم..ممنون بابت راهنماییت🌹

ینی امیدوار باشم ..اخه میگن چهارده روز بعد امپول صدرصده بی بی..میخاستم امروز برم باشگاه نرم ینی ومنت ...

ایشالله ک مثبت میشه  فعلا نرو بزار پریودت رد شه بعد

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

مبارکه عزبزم لایک کن جوابش اومد🌸🌸🌸

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
وای عزیزم مبارگه مال شما خیلی خوشرنگهههه چند روز عقب زدی؟

عزیزم‌مبارکه بله مثبت مثبت ...مامان شدی❤...دوستم منم یکسال وخرده ای منتظرم تو خودت دیگه میدونی انتظار یعنی چی....با حس حال الانت برام دعا کن منم این‌ ماه باردار بشم...سمانه ام

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اومدم آزمایش دادم جوابش ۱۱ آماده میشه 😭😭

مبارک باشه

به سلامت بغلش بگیری🥰

حالا که حامله هستی میشه برای منم دعا کنی قبول بشم استخدامی😇🥲

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم چند دقیقه پیش زدم...🥺باردارم؟باورم نمیشه😭

مبارکه😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊