2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

331 بازدید | 19 پست

شوهرم بهم گفت تو‌مثل میمون میمونی ولی من عاشقتم همون لحضه چشام پر اشک شد نمیدونستم چی بگم توقع گفتن‌ همچین حرفیو نداشتم  شما بودین چیکار میکردین صادقانه بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتماشوخی کرده...من دارم میمیرم زندگیم تمام شدشوهرم سرارث ومیراث بامادرش بحثش شد بعدمنوانداخت جلوکه ازشون ی پولی بگیرم بعدم که دیداوناسفت وسختن..بهانه جورکردودیروزتاالان رفته وازش خبرندارم به مادرش گفته اون نوه هات اونم عروست حالامن موندم یک دنیاغم که ۲۰روزدیگه بایدخونه مون تخلیه کنیم من هرگززیرمنت مادرشوهرم نمیرم‌نمیدونم شوهرم چرااینجوری کردکلی پشتم شکست‌..توروخدااستارتردعاکن برنگرده من نابوودشدم😪😪😪

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

حتماشوخی کرده...من دارم میمیرم زندگیم تمام شدشوهرم سرارث ومیراث بامادرش بحثش شد بعدمنوانداخت جلوکه ا ...

برگرده*

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره خیلی دوست دارم ولی توقع ندارم همچین حرفی بشنوم حال بده   اینمه خوب باش اخرش بگه میمون   ...

به انتقام شیرین مهمانش کن و ببشتر از قبل به خودت برس  و خوش بگذرون این گوشت در اون گوشت دروازه... زیادی این روزا تو دلت بهش بها دادی لابد ...‌رو دوست داشتن خودت متمرکر باش انگار چیزی نشنیدی 

ادم دلش میشکنه بسپار به خدا 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
حتماشوخی کرده...من دارم میمیرم زندگیم تمام شدشوهرم سرارث ومیراث بامادرش بحثش شد بعدمنوانداخت جلوکه ا ...

همچین شوهرایی برا زیر گل خوبن خاک توسرشون تو چرا خودت انداختی جلو میذاشتی هر غلطی میخواد کنه 

همچین شوهرایی برا زیر گل خوبن خاک توسرشون تو چرا خودت انداختی جلو میذاشتی هر غلطی میخواد کنه 

خودش گفت باهاشون صحبت کن...حالامادرش انقدررحرف بار من کرده ازش متنفرم‌‌‌...نمیدونم چرااینجوری کرد..اصلادیکه ناامیدشدم.