2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کوکوکوکوکوکوکوکوک بزبزبزبزبزبزبزبزبزبزبزبز

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...
اسی زاویه فک زدی؟‌خیلی خوشگله اگه بینیت بزرگ نشون داده نمیشه تو تصویری کامل نشون بده تو که خیلی خوشگ ...

نه بینیمم خوبه اما ویدیو کال خیلی زشت میکنه ادمو مخصوصا صورتو

خیلیم خوبی رو اعتماد به نفست کار کن❤️

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
اره نه عزیزم اصلا درد نداره

بعد موندگاریش چقدره 

و هزینش تقریبی

التماس دعای خیرتون        دامپزشک آینده    حال دوران گر دو روزی بر مُراد ما نبود داعما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
خدایی؟

اره توو ویدیو کال ب این خوبی افتادی، بعدشم تو ویدیو کال هیچکی اعتماد ب نفس نداره چون همه زشت میوفتن😂💔

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                             

جدا راست میگی؟این تویی یعنی چی

منظورم اینه ک این عکسی ک گذاشتی عکس خودته؟

اره والا دروغم چیه به این خوشگلی زاویه صورتت ک اوکیه مسلماً بالاتر هم باید اوکی باشه دیگه

اعتماد بنفست خیلی پایینه رو خودت کار کن خودتو دوست داشته باش

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰