2777
2789

حافظه گوشیم پر شده در صورتی که چیز زیادی ندارم توش قبلا برنامه تلگرامم هر چی فیلم و عکس باز میکردم میرفت مدیرت فایل از اونجا پاکش میکردم اما الان هر چی باز میکنم نیست حس میکنم مال اونه ولی چرا دیگه مدیرت فایل ندارشون کلی فیلم دان کردم مثلا سریال جیران

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیریت فایل دوتا گزینه داره یدونه رم گوشی یدونه ام هم خود گوشی اینا رو دقت کن شاید دلیلشو متوجه شدی

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

گوشی های اندروید جدید اینجوری ان

کلی فایل دانلود میکنی ولی تا ذخیره نکنی توی گالری نمیره میره توی حافظه کَش یا حافظه پنهان یا همون حافظه موقت

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
مدیریت فایل دوتا گزینه داره یدونه رم گوشی یدونه ام هم خود گوشی اینا رو دقت کن شاید دلیلشو متوجه شدی

دقت کردم‌ اتفاقا ولی داخل دوتاش نبود

گوشی های اندروید جدید اینجوری ان کلی فایل دانلود میکنی ولی تا ذخیره نکنی توی گالری نمیره میره توی ح ...

آخه قبلا گوشی من میرفت عوضش نکردم که 

A30چجوری پاک کنم‌

شیایومی رو بلدم.ولی برو تو تنظیمات حافظه ببین اونجا حافظه پنهان نداری اونو پاک کنی گوشیت سبک میشه .یا از گوگل پلی برنامه پاک کننده فایل نصب کن و با اون پاک کن .برنامه فایل کامندر هم خیلی خوبه 

آخه قبلا گوشی من میرفت عوضش نکردم که 

شاید مونده به نوع تلگرامتون🤔

تلگرام آپدیت میشه هین قابلیت حذف میشه

فکر کنم تو تنطیمات تلگرام گزینه ایی داره میشه فعالش کرد

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
شاید مونده به نوع تلگرامتون🤔 تلگرام آپدیت میشه هین قابلیت حذف میشه فکر کنم تو تنطیمات تلگرام گزین ...

درست شد ممنونم از تنظیمات تلگرام پاکش کردم

لبتاپ داری؟  با رابط وصل کنش به لبتاپ تیو لب تاپ نشون میده حذف کن

مرسی گلم لبتابم دارم ولی درست شد رفتم ازرخود تلگرام پاکش کردم 

2790
2778
2791
2779
2792