سلام کسی ب جادو و طلسم اعتقاد داره؟و شده ک طلسمتون کنن و چطوری باطلش کردین؟میشه راهنماییم کنین لطفاااا.لطفا اگ تجربه ای دارین در این باره یا ب چشم دیدین ک برای کسی همچین اتفاقی افتاده نظر بده🙏🏻💗
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
من اعتقاد دارم اوایل نامزدیم دیدم آب دعا ریختن جلو خونمون جدی نگرفتم دو روز بعد تو یه جاده ای که همیشه میرفتیم میومدیم و خیلی عادی بود یه تصادف خیلی وحشتناک کردیم هر دومون تا دم مرگ رفتیم بعدشم یسری اتفاقای دیگ خلاصه بخوام بگم به فاصله 5ماه هر بلایی که تو فکر کنی سرما اومده
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........