park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان کلاس فن بیان 143 بازدید | 5 پست نظرتون در مورد این کلاسا چیه شرکت کنم به نظرتون؟؟خوبه؟؟تأثیر داره واقعا؟؟اعتماد به نفسم اصلا پایین نیست و صحبتم در حد معمولی به نظرتون این کلاسا میتونه برای من خوب باشه توی مدل حرف زدنم تأثیر بزاره که بهتر و تأثیر گذار تر حرفمو بزنم؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1401/03/19 | 02:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_آهنگ عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 1995 یمدت داخل نی نی سایت هم دعوا کنی یجوری فن بیان دستت میاد که نیاز به کلاس نداری😂😂😂 تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عاااااالی اگه هزینه ها مشکل نداری حتما برو شما رفتین؟؟تأثیر داشته؟؟15سالمه خوبه برم؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 یمدت داخل نی نی سایت هم دعوا کنی یجوری فن بیان دستت میاد که نیاز به کلاس نداری😂😂😂 😂😂💔 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞