2777
2789
عنوان

نی نی مو فشنمو میخایید ببینید ## عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 47 پست
لر بزرگ دیگه 

وای چقد امضات آدمو میبره به عمق خاطرات گذشته

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کم مو بودم اما خواهرم از بس مامانم به گفته خودش آ اس آ خورده بود اینجوری شده بود پیشونیش سیا ...

مرسی عزیزم.چون منم باردار شم محبورم بخورم.انشالله ک خیر دنیا و اخرت ببینی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وای چقد امضات آدمو میبره به عمق خاطرات گذشته

آره واقعا همینجوری بود من همچین شبایی رو گذروندم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
آره واقعا همینجوری بود من همچین شبایی رو گذروندم 

ارع منم دقیقا

از وقتی فوت شدن خونشم متروکه شد یه خونه باغ بزرگ که سال ساختش ۱۳۲۰بود بعضی وقتا با همسرم میریم اما یکم ترسناک شده چون خالیه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
مرسی عزیزم.چون منم باردار شم محبورم بخورم.انشالله ک خیر دنیا و اخرت ببینی

خدا نی نی رو حفظ کنه پس حتما فردا بهت میگم💖

ارع منم دقیقا از وقتی فوت شدن خونشم متروکه شد یه خونه باغ بزرگ که سال ساختش ۱۳۲۰بود بعضی وقتا با هم ...

آخی خدا رحمتشون کنه خدارو شکر مامان بزرگ منو هست خونه رو هم هست اوچقد قدیمی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
میگم من بچم ۶روزشه با وزن ۳۷۰۰بدنیا اومد ولی دیروز وزنش کردیم ۳۵۰۰شده طبیعیه کم کرده؟

اره عزیزم من ۳۸ هفته و ۲روز زایمان کردم ۳۷۰۰ بود بعد ۳روزگی بهداشت بردم شد ۳۶۰۰ ...۱۱روزگی ۳۸۵۰...بهداشت گفت تا ۱۵ روزگی وزن کم میکنن اکثرا بعدش چاق میشن

خدا نی نی رو حفظ کنه پس حتما فردا بهت میگم💖

مرسی عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خواهش میکنم ...بچه ت زردی نداره ؟واسه من ۲۰روزشه درگیر زردیم فردا باز میخام ببرمش آزمایش

دکتر گفت یه ذره داره ولی وزنش که خوبه نیازی ب دستگاه و دارو نیست فقط با شیرخوردن زیاد رفع میشه

اما چشماش زرده پوست صورتشم یکم‌زرده

شیرخشت بهش میدم خودمم خنکی میخورم

خدایا شکرت ❤️
دکتر گفت یه ذره داره ولی وزنش که خوبه نیازی ب دستگاه و دارو نیست فقط با شیرخوردن زیاد رفع میشه اما ...

شیرخشت چندتا دونه میریزی تو آب ؟من دیروز دادم ۶ساعت خوابید ترسیدم واسه پسرمن ۱۱ دکترم گفت خوبه فقط شیر بده فردا میخام ختنه ش کنم میترسم زردیش ۱۱ ختنه ش نکنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792