2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

286 بازدید | 23 پست

من و یک آقایی که هر دو مطلقه هستیم جایی آشنا شدیم

ایشون مهندس هستند و بنا بخاطر بیماری عصبی خانم شون جدا شدن و به گفته ی خود هیچ گونه مشکلی جز بیماری عصبی خانم نداشتن

حالا من گفتم یک مدت آشنا شیم تا بهتر بشناسیم و تصمیم ازدواج بگیریم .

حالا من خصوصیات اخلاقی که ازش پیدا کردم اینه

حرف خودشو قبول داره و گفت و کلام های منو بد میدونه

همش میگه تو اشتباه نظر میدی در حالی که منطقی نظر میدم

منم گفتم پس تو میخای من لال باشم توی اون زندگی

😔

بهش گفتم جفت مون ازدواج ناموفق داشتیم برمیگرده میگه نه من جدا شدم ازدواج ناموفق نداشتم . میگم فرقش مگه چیه میگه فرقش اینه من و همسرم هیچ مشکلی باهم نداشتیم اخلاقی فقط بخاطر بیماریش زندگی نمیشد کرد

اخه شما بگید فرق ازدواج ناموفق و طلاق چیه

چیکار با این ادم کنم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ولش کن اینو از همین اول ایراد میگیره بعدنم ایراد میگیره بیخیالش شو

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

فکر می کنم مشکل از خود آقا بوده 

خودش از بیماری فکری و... رنج می بره و خودشیفته هست 

به نظرم تمومش کن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آقا خودشون بیمارن 

حتما از همسر سابقش تحقیق کن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

به نظرم اینکه فقط حرفخودشو حرف میدونه خودش یه ایراد بزرگه و بعدا مشکلات زیادی ایجاد میکنه حتما پیش یه مشاور برو اون میگه به درد هم میخورین یا نه با دلیل و مدرم ایندفعه منطقی برو جلو