2777
2789
عنوان

من خیلی آسون خیانت کردم

410 بازدید | 20 پست

به همه به خونوادم با فیلم بازی کردنام که دارم درس می خونم با رفتن سرع جلسه آزمون و مگس پروندن به مشاوره ،به بچهایی که به خاطر نداشتن امکانات ترک تحصیل کردن ولی من داشتم و حرومش کردم به اونام خیانت کردم و از همه مهمتر به خودم ظلم کردم .کنکور سال بعد عوض شد کل سیستم منم که معدل پایین .قرار نیست چی برام پیش بیاد آیندم تباه شد حتی شرایط ندارم ی مهارت یاد بگیرم .یا حتی ی ازدواج خوب .کیس خوب هیچوقت سراغ همچین آدمی نمیاد.باورم نمیشه بیست روز مونده تا کنکور من اصلا نمی دونم زمان چطور گذشت .من زندگیمو بد باختم اونم تو نوزده سالگی بدون هیچ تلاشی .اصلا هدف از این تاپیک نمی دونم چیه !ولی دلم خواست بنویسم اینو

درست چطوره در کل؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من یه موقع بالیسانس موقعیت الان تو رو داشتم بسپر به خدا تلاشت رو بکن همیشه از خدا کمک بخواه 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

درست چطوره در کل؟

هوشش و دارم ولی خیلی وقته دورم از درس .اعتماد به نفسم له شده حتی اعتماد بنفس ندارم کتاب درس بگیرم .افسردگی خفیفم دارم گاهی خیلی اذیت میکنه منو