اومدن خونم ما ی تخت سنتی گرفتیم شوهرم و اونا رفتن روش نشستن شوهرم بهم گف یه بالش دیگه بیار بعد پدرشوهرم میگه جای اون نیست دیگه یعنی جای من شما باشید ناراحت نمیشید خیلی ناراحت شدم منم نرفتم کنارشون بشینم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهرت باید میکشید اونور میگف جا هس بیا اونم لال میشد
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
چیزی نمیگم فقط رو به همسرم میگم پس من میرم تو اتاق دراز بکشم شما دیگه پذیرایی رو ادامه بده.و با یه شب بخیر میرم تخت میخوابم
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
دور پدر شوهرم بگردم 💜🥰😘ماه بخدا از بابام بیشتر دوسش دارم یه بار شوهرم دعوا کرد تماس تصویری گرف ...
گلم واقعا جای تعریف این خاطره اینجاست؟!!!
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !