2777
2789
عنوان

تا چن سانت؟

422 بازدید | 28 پست

کسی که13.۱۲ سالگی پریود شده باشه و ۱۵ سالش باشه تا چند سانت شانس قد کشیدن داره؟ 

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عنوان🤣🤣👋🏿

نمیدونم دقیق ولی ۲ ۳ ثانت  دیگه حداقلشه رشد میکنی تا بعد بلوغ

خودم تو  ۱۸ سالگی ۳ ۴ ثانا قد کشیدم

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
من ۱۱ سالگی شدم قدم ۱۶۵  ۲۵ سالمه  خواهرمم ۱۱ سالگی شد  قدش ۱۷۳  ۱۶ سالشه

جدی؟ 

چه عالی

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

والا من ۲۳ سالمه ۱ هفتس حس میکردم بلندتر شدم گفتم توهمه تااینکه دیدم هی همه میگن تو چرا باز قد کشیدی.حالا اصلا الان که فکر میکنم جوابم چ ربطی به تاپیکت داشت؟ نمیدونم خواستم بگم ادما هی قد میکشن انگار ربطی به سن و پریود نداره😐

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜
عزیزم بیا برنامه افزایش رشد قد رو از گوگل پلی دانلود کن که از اول تابستون ورزش هاش رو انجام بدیم و ه ...

حله

مطمعنی جواب میدع؟