2777
2789
عنوان

تا چن سانت؟

422 بازدید | 28 پست

کسی که13.۱۲ سالگی پریود شده باشه و ۱۵ سالش باشه تا چند سانت شانس قد کشیدن داره؟ 

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوان🤣🤣👋🏿

نمیدونم دقیق ولی ۲ ۳ ثانت  دیگه حداقلشه رشد میکنی تا بعد بلوغ

خودم تو  ۱۸ سالگی ۳ ۴ ثانا قد کشیدم

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
من ۱۱ سالگی شدم قدم ۱۶۵  ۲۵ سالمه  خواهرمم ۱۱ سالگی شد  قدش ۱۷۳  ۱۶ سالشه

جدی؟ 

چه عالی

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

والا من ۲۳ سالمه ۱ هفتس حس میکردم بلندتر شدم گفتم توهمه تااینکه دیدم هی همه میگن تو چرا باز قد کشیدی.حالا اصلا الان که فکر میکنم جوابم چ ربطی به تاپیکت داشت؟ نمیدونم خواستم بگم ادما هی قد میکشن انگار ربطی به سن و پریود نداره😐

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜
عزیزم بیا برنامه افزایش رشد قد رو از گوگل پلی دانلود کن که از اول تابستون ورزش هاش رو انجام بدیم و ه ...

حله

مطمعنی جواب میدع؟