بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم دقیق ولی ۲ ۳ ثانت دیگه حداقلشه رشد میکنی تا بعد بلوغ
خودم تو ۱۸ سالگی ۳ ۴ ثانا قد کشیدم
زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿 انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
والا من ۲۳ سالمه ۱ هفتس حس میکردم بلندتر شدم گفتم توهمه تااینکه دیدم هی همه میگن تو چرا باز قد کشیدی.حالا اصلا الان که فکر میکنم جوابم چ ربطی به تاپیکت داشت؟ نمیدونم خواستم بگم ادما هی قد میکشن انگار ربطی به سن و پریود نداره😐
This is a new life🫀🎶 . ... من اونیام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربههای بد و خوبم اندازهی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همهچیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜