2777
2789
عنوان

چهره امام😰😰😢

5018 بازدید | 16 پست

سلام کسی هست چهره اهل بیت رو دیده باشه؟؟تو را به عزیزت بیا تعریف کن من که تو رو نمیشناسم که عیب داشته باشه پس لطفا تعریف کن،تاحالا اهل بیت رو دیدی؟؟خوابش؟؟چهره اش؟؟؟ تو روخدا تعریف کن🤍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابلفظل رو دیدم گفت بگو حاجتت رو میدم اما حاجتمو نداد😔😔😔 با اعماق وجودم صداش کردم 

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

خواب دیدم  اما چهره ندیدم  اما صداشونو واضح شنیدم  یه صدای بی نظیر

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
عزیزم لطفا کامل بگو چه شکلی بود؟؟؟🥺

باور نکنی هیبت عالی وصف نشدنی این نقاشی هایی که از حضرت ابلفضل میکشن ۱/۳ ایشون هم نیست 🤗 چقدر خوب بود قوی هیلکل قد بلند روی یه صندلی نشسته بودن چرم به مچ دست هاشون بسته بودن و کفش بلند چرم قهویی دست به سمتم دراز کردند از وجودم یه دختر بچه در اومد داخل گوشم که بچگی های خودم بود روی زانو هاشون منو نشوندن داخل گوشم گفت بگو ابلفظل حاجتمو میده بگو بگو حاجتت رومیدم خییلی بی تاب بودم اما نشد نشد چند شد بعدم خواب دیدم گفتن برو انقدر بی تابی نکن ابلفظل داره برات گریه میکنه

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
من بارها دیدم، امام زمان رو و هر دفعه فقط پاهاش و کفشاشو به یاد دارم و لباسش

منمم لباس بلند سفید کفش قهوایی هرچی دقت کردم چهرشون رو ببینم تار تار میدیدم بهم گفتن برای ظهورم دعا کن من خودم انتقامتو میگیرم دعا کن گفتم دعا میکنم گفت نه انقدر که به فکر اینایی به فکر من نبستی😔😔😔 

عزیزم🥺

شما چجور دیدین 

نباید گفته بشه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
باور نکنی هیبت عالی وصف نشدنی این نقاشی هایی که از حضرت ابلفضل میکشن ۱/۳ ایشون هم نیست 🤗 چقدر خوب ب ...

ای جااااااانممممممممممممممممممم 🥺🥺برا منم دعا کن امشب خواب امام حسین ببینم