2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچه ها....

124 بازدید | 12 پست

سلام وای وسواس فکری داره دیونم میکنه   راجع ب همه چی عذاب وجدان دارم راجبه ب بچم بیشتر. مثلا دیشب تو خواب دخترمو ساعت سه شب چک میکردم گیج بودم رو شکمشو سینه ش یکم داغ بود حس کردم تب داره دس گذاشتم رو پیشونیش دیدم عرق کرده ولی دا غ نبود  بلوزشو دادم بالا یکم گذشت بدنش خنک تر شد خوابیدم. و امروز خیلی عادی گذشت الان با خودم همش میگم نکنه تب داشته و تشنج کرده تو خواب نفهمیدم   دیونه شدم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسم خاصی نداره...اصلا نگران نشو...یه علائمی از چند تا اختلاله...شاید جدی نباشه اگه پیشگیری کنی...

فکر میکنم از پیشگیری گذشته چون حتی اطرافیانم واقعا دارن ازین وسواس فکری م اذیت میشن. انقد راجع ب چیزای الکی بهشون گفتم ک جرات نکردم مثلا همین قضیه دخترمو بگم میدونسم میگن دیونه شدی مگه؟مدام نگران چیزایی ام که نشده