2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای واییی😂😂

مثل دختر من ،که شوهرم میزاره روپاش ،بیچاره با چه شوقو ذوقی ،شعر میخونه،تازه صداشو هم نازک  و ملیح میکنه که دخترم بخابه،،هم من ،هم دخترم گوشامونو میگیریم  

درست میشه دایی  
منم یبار انقد رو پام تکونش دادم لالایی میخوندم دیدم میگه مامان کی ساکت میشی منو میزاری روی زمین میخو ...

😂😂😂😂😂😂

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

خخخ یکبار مادربزرگم برا پسرم لالایی میخوند

پسرم گفت لالایی وحشت میخونی واسم🥴 بسه😁

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
منم یبار انقد رو پام تکونش دادم لالایی میخوندم دیدم میگه مامان کی ساکت میشی منو میزاری روی زمین میخو ...

عاشق اینطور بچه ها هستم.😂😂

خدا حفظش کنه.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
دیگه نمیگه مامان خفه شو خودش عملی انجام میده 🤣🤣🤣

اخه بچم هنوز نمیتونه حرف بزنه😂😂 با اشاره میگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲