2777
2789
عنوان

بحث با همکار

230 بازدید | 21 پست

بچه ها من با یه پسری تو محیط کاریم ارتباط داشتم و تقریبا یکماهه از نظر رفتاری ارتباطمون دوستانه و احترام متقابل شده بود .و من خیلی جاها ازش قدردانی و تشکر میکردم‌و حس مردانه بهش میدادم و طول روز الفاظ و القاب مثلا عالیجناب و .... براش به کار میبردم .امروز به دلایلی باعث شد سرد رفتار کنم باهاش بنظرتون اونم الان ناراحت و درگیره فکرش ؟میشه نظرتون رو بذارید و کمکم کنید .مهمه برام 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره  اون اظهار میکرد که بی اهمیته به موضوع ولیراز نظر شخصیتی درونگراست

ادم درونگرا واقعا خیلی پیچیده هست و خیلی سخت میشه شناختش

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
میشه کمکم کنید و از دید مردانه بهم پاسخ بدید‍؟متشکرم

درست میشه نگران نباشید، یه چند روز بگذره مثل قبل میشه. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
ادم درونگرا واقعا خیلی پیچیده هست و خیلی سخت میشه شناختش

خیلی 

پاسخ های کوتاه و....

ولی چند روز پیش اسم کوچکم رو صدا کرد .

ولی من هر روز اسم کوچکشون رو ..؟

بلاخره حس مثبتی از من توی قلبشون هست

[QUOTE=240350595]درست میشه نگران نباشید، یه چند روز بگذره مثل قبل میشه. [/QUOTEااونچه برام مهمه دوستدارم الان واقعا بهم ریخته باشه و توی فکر 

ممنونم که وقت گذاشتید .

متشکرم 

ااو

نمیدونم . و دیروز بهم گفت من رابطه کاریم رو با شما چیندم و ادامه میدم و اگه شما منظوری هم داشته باش ...

اون حرف فقط واسه همون زمان بوده.اون داره شما رو اذیت میکنه.