2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار بودم سر لخته خون تو بدنم بستری شدم اتاقی که من بردن کلی تخت تو هم چپونده بودن زن زایمان کرده هم اونجا بود سر اینکه یکی از اتاق بزرگها داشتن تعمیر میکردن اتاق دیگه که خیلی بزرگ بود تخت ها فاصله داشت بعد که اعتراض کردم و جدی برخورد کردم جابجام کردن چون تخت خالی داشتن 

ببین بی زبون باشی بد رفتار میکنن سوارت میشن سر من اول اروم بودم دیدم دور  برداشتن یکی از پرستارا که مثل سگ برخورد میکرد حتی با پراستارا دیگه هم دعواش میشد کاری باهاش کردم که دیگه بعدش کلمه عزیزم از دهنش نمیفتاد شوهرمم رفت سوپروایزر اورد گفت نمیتونستید ادم بیارید لازم نبود سگ بیارید ول کنید اونجا 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
زایمان طبیعی قبول میکنه؟؟؟ 

اره برو فاطمه زهرا اینقدر اخلاق پرسنلشون خوبه که حد نداره من بچه دومم اونجا بودم حتی اریا هم که یکبار زایمان کردم چنین اخلاقی ندیدم 

یا باید از قبل اونجا رفته باشم؟؟؟ 

چند ماهته؟؟ اگه نصفه هاشی که برو پیش:کشاورزیان  برو زیر نطر یکی از دکتراشون پرونده تشکیل بده که دیگه راحت باشی 

من اول ماه نهم رفتم زیر نطر کشاورزیان چون میخاستم فاطمه زهرا زایمان کنم

اگه یبار بری پیش دکتر که پرونده برات تشکیل بده راحتتری دیگه

منم دومی اروند بودم ولی رفتار پرسنل فاطمه الزرا و رسیدگیشونو بیشتر دوس داشتم

من کرمی بودم اولی بد نبود چون نیمه خصوصی بود دکترم گفت بیا اونجا رفتم ندیده بوومش تا حالا خسته بودن پرستارا یکیشون اومد گفت سه روز نذاشتن بریم خونه شلوغ پرستار کمه نگهمون داشتن بخش زنان ولی قسمت نوزادان که بچه ام بستری شد ی پرستاری بود خیلی اذیتم کرداول گفتم گناه داره حتما خسته هست بعد همکارش گفت تازه اومده خسته نیست اخلاقش همین میدمد کولر خاموش میکرد از دور میگفتم گرم میگفت کنترلش نیست بعد همکارش اومد روشن کرد رفت گفت سرد شد خاموش کن عمدی کنترل برداشت تا صبح لرزیدم میگعت کنترل نیست میگفتم پس چجور خاموش روسن میکردرد همکارت گفت هست که شکایت کردم رئیس بیمارستان اومد ادمش کرد 

دومی فاطمه زهرا بودم عالی بود 

سومی اریا اونم خوب بود ولی اخلاق فاطمه زهرا عالی