2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره بازی 😂

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
فقط تو هیچ موردی خجالت نکش هر چی خواستی بهش مستقیم یا غیر مستقیم بگو 

از خودش ک اصلا خجالت نمیکشم اما با خانوادش راحت نیستم حتی اگر بخوام بهشون کمک کنم طبیعیه ؟؟ هنوز رفتوامدم زیاد نیستا

از خودش ک اصلا خجالت نمیکشم اما با خانوادش راحت نیستم حتی اگر بخوام بهشون کمک کنم طبیعیه ؟؟ هنوز رفت ...

آره طبیعیه 

به نظر من هر چی حرمت و فاصله حفظ بشه و صمیمی نشی همونقدر  بهتره

😍

والا  من  نامزدیم   هیچ  دلبری ای هم بلد نیستم 😂😄

حتی ارایش کردن هم بلد نیستم  درست حسابی 

سعی میکنم  تمیز باشم خوشبو  باشم  مهربان و خوش اخلاق درهمین حد😄😄

البته نامزدمم بنده  خدا شغلش اقماریه   یه استان دیگه س محل کارش    در ماه  ۱  هفته برمیگرده  

والا  من  نامزدیم   هیچ  دلبری ای هم بلد نیستم 😂😄 حتی ارایش کردن هم بلد نیستم ...

نه دیگه من آرایشو اینا رو بلدم ی خورده هم خودمو لوس میکنم اما میخوام بهتر بشم تو ک در ماه ی بار میاد همون ی بارم برو ی میکاپ بزن برو پیشش😂😂

نه دیگه من آرایشو اینا رو بلدم ی خورده هم خودمو لوس میکنم اما میخوام بهتر بشم تو ک در ماه ی بار میاد ...

یه  هفته  میاد خونشون 

دو سه بار  میاد پیش من  😂😂😄

بخدا  ارایش  بلد نیستم 

کرم  و رژ  و ریمل میزنم  

نه خط چشم بلدم  نه کانتور  نه رژ گونه  ...

یه  هفته  میاد خونشون  دو سه بار  میاد پیش من  😂😂😄 بخدا &nbs ...

کانتور و رژگونه ک منم نمیزنم خوشم نمیاد عروسکی باشم خودشم طبیعی بیشتر دوست داره ارایش جلف فقط مختص مراسماست

کانتور و رژگونه ک منم نمیزنم خوشم نمیاد عروسکی باشم خودشم طبیعی بیشتر دوست داره ارایش جلف فقط مختص م ...

منم  در همین  حد ساده  بلدم  😄

ادم  مجرد باشه راحت  تره 😄

انشاالله  خوشبخت بشی  گلم