2821
2789
عنوان

سوال ؟

272 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ، این شال ها رو با چه رنگ مانتویی ست کنم ، قشنگ میشه ؟ 

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بز بز بز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز بز کوکوبز ب ...

الان میزارم 

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز