2777
2789
عنوان

حسادت فرزندان

276 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من دوتا بچه دارم یکی دوساله بکی ۴ساله یه مدت حسادت اولی شدید شده کلا داره داداشصو میزنه وافعا نمیدونم چیکارش کنم کسی شرایط منو داشتته کمکم کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا دخالت نکن منم همینم دخالت نمیکنم کنار میان باهم برعکس من پسر کوچیکم اینطوره گاهی که داداش بزرگش و باباش نیستن میشینم میگم ببین الان هیچکس نیست دارم باهات حرف میزنم این رفتارت اصلا درست نیست و خودتو بزار جای داداشت یکم ناراحت میشه و قول میده دیگه نکنه خیلی خیلی بهتر شده ولی هنوز جا داره بهتر بشه و هنوز حسادت میکنه 

حساسیت نشون نده،وقتی که مجبوری به کارای کوچیکه رسیدگی کنی،از بزرگه کمک بگیر ،مثلا بگو عه،کوچولومون جیش کرده مجبوریم بریم بشوریمش،حوله شو بیار،خلاصه ازش کمک بگیر بگو باید بهش کمک کنیم خیلی کوچیکه،حتی نمیتونه حرف بزنه،مثله تو شیرین زبون نیست...

اره منم بچه اولم ۵سالشه،دومی ۲سالشه،بزرگم حسادت میکنه واسه همین وقتی کوچیکه رومیبوسم یانازش میکنم،فورا سریع میرم سراغ بزرگه،بااونم همین کارومیکنم دیگه حسادت نمیکنه

اره منم بچه اولم ۵سالشه،دومی ۲سالشه،بزرگم حسادت میکنه واسه همین وقتی کوچیکه رومیبوسم یانازش میکنم،فو ...

منم مبکنم خیلی توجه میکنم اخه اصن اگه دخالت نکنم داغونش میونه صورتش همه زخمه